"Воля" са против едностранчивото отразяване на блокадите в някои медии

  • 10 август 2020 15:10

  • 1606
  • 7
"Воля" са против едностранчивото отразяване на блокадите в някои медии
© bulphoto (архив)

Категорично протестираме срещу едностранчивото отразяване на събитията в някои медии. Това съобщиха от пресцентъра на движение "Воля".

От сутрин до вечер телевизии ни заливат с преки включвания от блокадите в София и останалите градове, гледаме постоянно интервюта с едни и същи "лидери", посочват от движението.

"Воля": Социолозите да не обиждат българите по примера на БСП

Нито веднъж обаче не видяхме и не чухме от екрана българите, които не са съгласни с блокирането на кръстовищата, които искат и техните конституционни права да се спазват. Те не са по-малко от останалите. Защо тогава не им се дава трибуна?, питат от политическата формация.

Ако това не се промени, може да преминем и към гражданско недоволство, посочват от партията.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
1606 7

Свързани новини

Коментари 7

Добави коментар
Бесен комунист

2020.08.12 | 21:06

7
На въпроса на сайта "одобрявате ли блокирането на кръстовища и улици в страната" трябва да има и опция "Трябва ли за блокиращите да има БОЙ до посиране?" и бъдете сигурни че резултата ще е 90%.
Сашо

2020.08.10 | 16:45

6
Чета ви коментарите и за сетен път се убеждавам, че никога няма да се оправим. На вас явно си ви харесва да сме на последно място по всичко в Европа и на първо по корупция и кражби. Халал да ви е тиквата!
Костовист

2020.08.10 | 15:23

1
С тормоза над гражданите стотината протестиращи лумпени всеки ден вдигат рейтинга на Бойко Борисов! С две ръце ще гласувам за ГЕРБ! На Христо червено фашиста гръцмула ще му изтръгна! Разбрахте ли сега защо се яви отделно от ДСБ на изборите?
АЗ

2020.08.10 | 15:48

5
А, бе, сапуне, и преди беше глад, даже по-голям от този, ама не знаеш, защото не си живял по комунистическо. Тогава, ако можеше да се пътува по света, както сега, едва ли щеше да остане българин тук, освен комунягите, ама и те (основно) ходеха да пазаруват на Запад. Ама само те, защото беше трудно, ама много трудно да избягаш от станата и да заживееш нормално. А пък, ако на младитеим е писнало, че няма пари, да работят! В "свестните" държави нама да те галят с перце, здравата ще работиш. Ако пък протестираш най-нагло и незаконно, играе палката. Разбра ли?
на сапун!!!

2020.08.10 | 15:28

2
много ви са 500 лв минимална заплата.Яжте на Боко к..а цял живот и си гледайте внуците по скайп.Защото на младите им е писнало да мрънкате само ,че няма пари и нищо да не правите за по доброто им бъдеще.те си заминават и си намират свястна държава .а вас драги ми г-н Костовист ще те е..т манафите като никой не остане тука да ти пази г.за.:)

2020.08.10 | 15:41

4
Вашите Българи с мургав оттенък това ви е лектората.
Медия

2020.08.10 | 15:38

3
Всичи коментари по медиите са едва ли не хвалебствия за "протестиращите". Едностранно, като техни глашатаи. Дори съобщаваха къде и в колко часа да се събират. И да имаше някой против, така обръщаха нещата, че едва ли той не е провокатор. Всички медии - в полза на "протестиращите", все едно няма недоволни и неподкрепящи техните действия. Все едно целият народ е с тях, а това не е истина. То се вижда и анкетата, публикувана тук. 54 % - не одобрявам, 40% - да.

Добави коментар

Водещи новини