Андрей Новаков: Смутен съм от агресията над журналист на събранието на ГЕРБ

  • 06 август 2020 08:09

  • 1594
  • 9
Андрей Новаков: Смутен съм от агресията над журналист на събранието на ГЕРБ
© БТВ

Вчера не бях организатор, а участник във форума. Съжалявам за агресията над журналистите. Ако бях там това нямаше да се случи. Това заяви в сутрешния блок на БТВ евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Андрей НоваковАндрей НоваковАндрей Новаков е български политик от партия ГЕРБ и евродепутат в групата на Европейската народна по повод вчерашната агресия от провокатори към журналист. 

"Това е национална конференция, която всяка партия прави. Щеше да е провокация, ако бяхме направили форума на Орлов мост", каза още той. 

Проговориха потърпевшите журналисти от агресия на провокаторите около форума на ГЕРБ

"Ние не сме охранителна фирма, в цената на наема беше и охраната. Събитието не беше направено на място за провокация, там не се е протестирало. Очаквахме да дойде такава група, но не и че ще има инциденти. Организаторът има отношение, но в конкретния случай всичко е поверено на охранителите", разкри Новаков. 

"Изпитвам физическа непоносимост, всеки път когато някой посяга жена. Нито един от достойните хора на събитието не би дал нареждане да се блъскат жени и журналисти пред 100 камери, които го снимат", коментира евродепутатът.

Пиарът на ГЕРБ: Провокираха ни, за да обвинят ГЕРБ, че бие "мирните протестиращи"

"Аз не познавам тези провокатори, никой не е давал заповеди да се блъскат жени. И протестиращи минаваха през огражденията, явно организацията не е била достатъчна. Не е имало умисъл", разкри Андрей НоваковАндрей НоваковАндрей Новаков е български политик от партия ГЕРБ и евродепутат в групата на Европейската народна

"Смутен съм от това, което се случи. Не разпознавам хората от видеата, които посягат. Дано полицията ги хване, за да видим кои са", допълни евродепутатът. 

"От думите на Борисов разбрах, че не е вкопчен във властта", разкри Новаков. 

Борисов с признание: Не искам да съм разединител, мога и да си тръгна

"На премиера му тежи да вижда полицията да дели българи от българи. Ако се стигне до оставка, това ще се реши на Коалиционен съвет.  Но това не е човек, който лесно може да се замени", коментира Андрей НоваковАндрей НоваковАндрей Новаков е български политик от партия ГЕРБ и евродепутат в групата на Европейската народна и заяви, че за Европа и света протестите са нещо нормално: 

"400 са били разрешителните за протести в Брюксел пред изминалата година", каза той.  

Последвайте канала на

Радина Лазарова
1594 9

Свързани новини

Коментари 9

Добави коментар
айде, айде

2020.08.06 | 17:19

9
ни лук ял ни мирисал - не на нас
познаващ добре червената СГАН

2020.08.06 | 09:42

3
Г-н Борисов, разберете, че най-мръсното внедрено ченге около вас е другарят Дончев! Той първо отстрани Цветанов, а сега се опитва да премахне и вас! Той вече няколко пъти ви предава чрез нарочно НЕПРЕМЕРЕНИТЕ си думи с искания за извинение, диалог и тем подобни с младите уж независми протестъри! ТОВА Са отрочетата на червената СГАН, г-н Премиер! БЪЛГАРСКИТЕ СТУДЕНТИ НЕ ДЕМОНСТРИРАТ! Демонстрират децата на червената върхушка, върнали се заради пандемията, тъй като всички университети на ЗАПАД са затворени до ЕСЕНТА! В България си карат забавно ваканцията, отричат съществуването на вируса, не спазват епидемичните мерки и заразяват народа с наглите си напъни да катурнат правителството, избрано от БЪЛГАРСКИЯ НАРОД! Дончев ще ви предаде!Така БСП ще превземат ГЕРБ както преди години превзеха СДС и от името на СДС приватизираха БЪЛГАРИЯ! Другарката Нинова е една от тези видни приватизатори! Така БСП пак ще разрушат една партия, в която народа все още вярва! Това са целите на паралелната държава и тази тактика функционира добре още от времето на Луканов! Не разрешавайте на агентите на ДС и КГБ да ви водят вътрешната политика! Това ще бъде краят на ГЕРБ и един ден ще разберете, че вие сам сте си разрушили партията, която сте създали! Метежникът Радефф защитава открито доказани престъпници, а вие се страхувате от 1000 - 2000 платени клакьори на БСП в цялата страна!

2020.08.06 | 14:02

8
Бойко ще го последва съдбата на Садам Хюсеин и Кадафи.Неизбежно е.Май няма да може и да избяга с неговата хунта.Оставка пиявици.

2020.08.06 | 13:57

7
Но това е всеки ден и всички сте такива мародери.Несе правете че това от вчера е нещо ново.Това е вече цели 11 години мръсници,народа за това драпа по площадите не за друго.Оставка,целият свят висе смее.
Стърчи мамул

2020.08.06 | 12:08

6
ПИТАМ какви са тези мъже да бият ЖЕНИ а тази ЖЕНА дето е ударена в корема е бъдещата МАЙКА какво правим тогава.

2020.08.06 | 10:01

5
МОЖЕШЕ ЛИ В ДРУГА ПАРТИЯ ЕДНО ПРОСТО МОМЧЕ ОТ СЕЛО ДА СТАНЕ ЕВРОДЕПУТАТ БЕЗ ДА ИМА НИКАКВИ КАЧЕСТВА...
Паулин

2020.08.06 | 09:48

4
Тая Паулин Паунов какво се прави на вода ненапита?! Пък Генка "Захарова" същата!
доган

2020.08.06 | 08:46

2
скоро ще умре бойко

2020.08.06 | 08:45

1
И аз съм смутен от очевидното толериране на този човек без качества ама...

Добави коментар

Водещи новини