Захариева със съболезнования към ливанския външен министър за жертвите при експлозията в Бейрут

  • 05 август 2020 10:30

  • 379
  • 0
Захариева със съболезнования към ливанския външен министър за жертвите при експлозията в Бейрут
© Булфото (архив)

Заместник министър-председателят и министър на външните работи Екатерина ЗахариеваЕкатерина Захариева Екатерина Захариева е заместник министър-председател по правосъдната реформа и министър на изрази съболезнования и солидарност към народа на Ливан и близките на загиналите при експлозията на пристанище Бейрут, при която загинаха най-малко 100 души, а над 4000 бяха ранени.

Екатерина ЗахариеваЕкатерина Захариева Екатерина Захариева е заместник министър-председател по правосъдната реформа и министър на изпрати съболезнователна телеграма до министъра на външните работи и емигрантите на Ливанската република Шарбел Уехбе, съобщиха от Министерството на външните работи.

78 са жертвите на взрива в Бейрут, Ливан е в 4-дневен траур

"Изразявам най-искрено съчувствие на народа на страната Ви и бих желала да предам нашите съболезнования на семействата и близките на загиналите.

Желаем бързо възстановяване на ранените“, посочва Екатерина ЗахариеваЕкатерина Захариева Екатерина Захариева е заместник министър-председател по правосъдната реформа и министър на в съболезнователна телеграма до ливанския си колега.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
379 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини