Депутат от ГЕРБ: Оставка на кабинета няма да ни реши проблемите

  • 27 юли 2020 09:30

  • 750
  • 7
Депутат от ГЕРБ: Оставка на кабинета няма да ни реши проблемите
© Кадър: Bulgaria ON AIR

Правителството представя нови социално-икономически мерки за подпомагане на засегнатите от коронакризата. Заговори се за допълнителни 2 млрд. лева за нов пакет от социалните мерки.

,,Не е постъпила официална информация за разпределението на тези средства. Не е редно да коментираме нещо, което още не е факт, нека да приключат преговорите. Най-важното нещо е да имаме стабилен, а не замъглен от емоции ум. Ресурсът трябва да отиде на правилното място в подходящото време", заяви депутатът ГЕРБ и член на Комисията по труда, социалната и демографската политика Николай Сираков пред Bulgaria ON AIR.

Той е на мнение, че пандемията в здравословен аспект не нанася кой знае какви щети.

,,Доказано е вече, че другите грипове са много по-страшни от този, заразността и смъртността сигурно са по-големи'', отбеляза той. 

Избрахме си пътя на страданието, говоря за целия свят. Цялата пандемия отключи онези реформи, които трябва да се направят в обществото. Във всяка държава го има недоволството на обществото, посочи Сираков и добави, че хората трябва да бъдат оставени да излеят натрупаната през годините емоция, след което да се намерят правилните решения за техните потребности.

Тома Биков: Ако Борисов си подаде оставката - много хора ще съжаляват след това

Оставка на правителството не решава проблема. Хората ги разбирам и всички ние имаме едни и същи искания - правова и стабилна държава, растящи доходи, нов начин на живот. Като че ли не успяхме да забележим, че обществото мина в нов етап от своето развитие. Имаме цяло поколение, което е израснало с управлението на ГЕРБ, обясни народният представител от ГЕРБ.

Сираков подчерта още, че бъдещето на Бойко Борисов в ГЕРБ е негово лично решение и партията би приела ролята, която той сам избере. 

Имаме голям пропуск - нетърпението да останем по-дълго време в опозиция. И да можем да коригираме своите политики, за да отговорят на нуждите на обществото. Всичко, което се случва в момента, е един изключително оздравителен процес за самата партия, коментира народният представител.

Последвайте канала на

Novini.bg
750 7

Свързани новини

Коментари 7

Добави коментар
#?

2020.07.27 | 15:12

7
Какви ги плещиш бе, тулуп,вие сте втора политическа ОПГ,първи е само един,и той е,неговото име е,КОЙ бе ,е същия

2020.07.27 | 15:08

6
Я па ти нямало да се решат ами да опитаме?

2020.07.27 | 12:51

5
Разтрел.

2020.07.27 | 11:18

4
прав си господин депутат само оставки не решават проблема трябва си и затвор и национализация на имуществото на цялата хунта

2020.07.27 | 10:53

3
МУТРИ ВЪН!!!

2020.07.27 | 10:50

2
ПОРЕДНАТА МИШКА ,КОЯТО СЕ СТРАХУВА ЗА СЪДБАТА СИ СЛЕД КАТО ПРЕСТЪПНАТА ШАЙКА ПРЕСТАНЕ ДА СЪЩЕСТВУВА.СЪС СИГУРНОСТ НЕГОВИТЕ ПРОБЛЕМИ НЯМА ДА СЕ РЕШАТ,А ЩЕ СЕ УВЕЛИЧАТ,НО ЗА ТОЗИ МУРУН ЛИ ДА МИСЛЯ.А ГА ЯДАХА СИРЕНТО?

2020.07.27 | 09:55

1
В този сайт освен така наречения "актив" на управляващите друго не е интересно да се показва като че ли,а и защо ли ?

Добави коментар

Водещи новини