Политолог: Това е важна седмица, но вотът няма да е развръзката

  • 20 юли 2020 09:40

  • 597
  • 3
Политолог: Това е важна седмица, но вотът няма да е развръзката
© БТВ (архив)

Политиците трябва да си дадат сметка, че на площада са новото поколение, което ще определя политическите съдби. Това заяви в сутрешния блок на БТВ политологът доц. Татяна Буруджиева. 

"Това е друго поколение и политиците трябва да се научат да слушат хората, каза още тя. 

НА ЖИВО: Дебатът по вота на недоверие започна. Караянчева: Премиерът е в Брюксел, решават се важни въпроси

"Това е важна седмица, но вотът няма да е развръзката. България вече е в предизборна ситуация", коментира дебатите по вота на недоверие политологът Даниел Смилов. 

"Вотът е важен от гледна точка на дебатите, а те вече са разгорещени. В мотивите на БСП не е спомена главния прокурор, който е сред желанията за оставка на протестиращите", допълни той.

"Протестите са спонтанни, няма ядро, което да взема решение", разкри Смилов. 

Протестите още са общи, коменира Буруджиева.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
597 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2020.07.20 | 14:19

3
Този народ иска да е в мизерие да го командва БСП и ДПС
НИКАКВА ОСТАВКА

2020.07.20 | 12:57

2
Червените злоради социолози пак се опитват да ни поучават по стар правешки маниер и да интерпретират събитията, сякаш сме глупаци! А бе Даниелчо, как ще са спонтанни тия протести като най-големият червен изрод ,РУМЕН РАДЕВ, вдигна юмрук и призовава към метеж и нарича главната прок.уратура на РБ мафия?! Как тия протести ще са спонтанни когато там непрекъснато са лайнометите на Спосрано 20 и депутати от ОПГ на БСП! Вождката им, всеизвестната крадла на Техноимпекс призова ПРИВЪРЖЕНИЦИТЕ НА БСП ДНЕС да дойдат пред парламента! Та, червени ми Даниелчо, не се прави на по- умен отколко то си, гнида комунситическа! Ние все още можеме да мислиме, ако и вие, червените отрочета на убийците на българската интелигенция след 1944, да ни смятате за глупаваи! Глупави сме, че отдавна не ви пратихме там , където вие мястото - в тундрата на ПИЯНА ПРОСИЯ!
Избягал от зверствата и издевателствата на БКП-БСП

2020.07.20 | 11:19

1
Другарят Смилов им в превид новото поколение комунистически УТРЕПКИ! Може би и неговите деца скоро да излязат на улицата, ако тоя пе.дераст въобще има деца! Отроци и привърженици на комунизЪма сега ще ми правят демократически коментари! И БУруджиеа и Смилов за профитьорите от прехода и закърмени с гнусното, развалено, вмирисано мляко на партията майка БКП-БСП! СИктир, червени боклуци! Вашто време отмина БЕЗВЪЗВРАТНО!

Добави коментар

Водещи новини