Разгорещен спор между ГЕРБ и левицата преди дебатите по вота на недоверие

  • 20 юли 2020 08:58

  • 593
  • 2
Разгорещен спор между ГЕРБ и левицата преди дебатите по вота на недоверие
© Булфото (архив)

Разгорещен спор между ГЕРБ и левицата преди дебатите по вота на недоверие пред БТВ. 

Депутатът от БСП Георги Свиленски разкри, че причината за вота на недоверие е корупцията. Той заяви, че в България не се живее добре, а причината е корупцията.

Дариткова: БСП са били притиснати от времето при изготвянето на мотивите за вота на недоверие

Красимир Ципов от ГЕРБ отговори, че вотът няма да мине и допълни: "Нека да напомним кой внася този вот и кой извърши корупцията по време на приватизацията. Кой е част от сделката по Техноимпекс - Корнелия Нинова. Да напомним как човек на 28 години почува хиляди долари в компенсаторни записи, за да придобие предприятие за над 3 млн. долара. БСП са измислили корупцията, но искат вот на недоверие. 

"Еврофондовете спираха при управлението на БСП, няма как те да имат правителство, заяви Ципов. Да не би по времето на тяхното управление да е имало производства срещу министри и зам.-министри", попита Ципов. Свиленски отговори, че не е имало сигнали.

Депутатите се скараха и за записите и снимките, на които се твърди, че са с министър-председателя. Депутатът от левицата попита Ципов: Искате ли да излезем навън, а народният представител от ГЕРБ му отговори, че протестиращите не искат БСП. 

"Навън виждам хора като Румен Петков, сега те (БСП) са в коалиция. Всички провалени политици на прехода искат да вкарат държавата в хаос", каза депутатът от ГЕРБ. 

Последвайте канала на

Радина Лазарова
593 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
XA XA XA

2020.07.20 | 09:24

1
КАКЪВ ИНТЕЛЕКТ ИЗЛЪЧВА – НЕ Е ИСТИНА...............
хихихи

2020.07.20 | 10:25

2
За разлика от Нинова ли?

Добави коментар

Водещи новини