Аз живея като аскет. Клипът от къщата ми е аранжиран, заяви Борисов

  • 16 юли 2020 18:12

  • 9145
  • 86
©

Премиерът Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г подкара джипа си за поредна иснпекция. С него е зам.-министърът на регионалното развитие Николай НанковНиколай НанковНиколай Нанков е министър на регионалното развитие и благоустройството до 31 август 2018 г. Той е.

Той инспектира строителството на новия участък на Околовръстното шосе - от Младост 4 до изхода за АМ "Тракия".

Нека видят какво се строи - това е на Горубляне, най-тежката отсечка, категоричен е Борисов.

"Ще има озеленяване, паркове, да си карат, да си ходят", каза още премиерът.

Да видят хората, какво се строи, докато фигурантите само фигурират, каза Борисов.

Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г коментира новия клип, направен в къщата му, който изтече в медийното пространство, както и снимките с него.

Какво се вижда, че аз живея като аскет. 10 години не съм направил едно подробрени, един лев държавна пара. Има каса, ама ти си носиш чекмеджете. Има четири рафта под телевизира, три рафта под гардероба, няколко гардероба, четири чекмеджета. Аранжирани неща. Занасяш, подреждаш. По една шепа лекарства пия сутрин.

Премиерът изтъкна, че целият сценарий е ясен, като спомена и Ел Чапо.

"Добре че го пуснаха тоя клип, в паника го пуснаха. Някой е стоял до мен, правил запис, аранжирал", продължи премиерът.

Освен охраната на портала на къщата, друга охрана няма, каза премиерът. Според него става дума за престъпна група за проникване, която е обучена.

Приказките си заминават, новият мост на Искър остава, сто години поне, за министър-председателят.

Последвайте канала на

Novini.bg
9145 86

Коментари 86

Добави коментар
Не може всичко това да свърши с оставка

2020.07.16 | 20:39

68
Седесарските мутри обраха държавата, прогониха и умориха 2.5 млн наши сънародници за 30г.. И да оставим Костов, Бисеров, Бакърджиев, Софиянски, Цветанов, Божков, Тиквата ненаказани? Да бъдем добри с тия рекетьори, нарко-трафиканти, сутеньори и убийци? За да дойдат други още по-алчни, нагли и вулгарни?

2020.07.17 | 12:23

86
Е това е типично за комунягите - крадеца вика - друг е крадеца! Нагли лъжци

2020.07.17 | 00:46

84
Ааа ,лъжеш!Комунистите са крадците!Те ошушкаха държавата,приватизираха си я,построиха си мастодонтите на морето,пребоядисаха се!Бкп/бсп и техните разклонения-те са крадците!

2020.07.17 | 08:26

85
МУТРИ ВЪН!!!
Шерлок Холмс до червените некадърници

2020.07.16 | 22:42

78
Това видео доказва колко прости и нагли са сценаристите на БСП и Гадев! Това видео доказва също, че и снимките преди няколко дни са аранжирани! Министър-председателят явно не е там и всеки, който има достъп до това държавно жилище, в случая снимащият клипа, може да влезе и да сложи каквото си иска и където си поиска!. На сценариста явно са му убегнали няколко грешки, които в момента на снимането не е могъл да предвиди: 1. в шкафчето е същото онова смачкано пликче с логото на Luis Vuitton, познато вече от фотошопа. До него лежат само две пачки с по 500 € и само ЕДНО кюлче! На известните от фотошопа снимки аранжиментът е почти същият, ама ПОЧТИ! Найлоновото пликче явно е същото! 2. И сега най-важното, пистолетът и дистанционните са подредени като от камериерка в хотел! Да ама министър-председатялт каза отдавна, че той винаги носи пистолета със се.бе си, както междувпрочем и повечето действащи военни! Пистолетът така да се каже е трябвало да послужи като подсилваш аргумент в аранжимента! Да, ама НЕ! Няма как генералът да го няма, а да си остави там пистолета! Това не отговаря на реалността и всеки, който има допир с военни ЗНАЕ това много добре, с военни казвам, а не със симеоновски некадърни ченгета! 3. Няма как реквизитите от клипа и на снимките да са същите, а на едното спалята да е добре подредена , пък на другото генералът да спи! Дори и най-тъпият сценарист в България, тъпото ямболско комуне, грозният олигофрен Хаджи Тошко Йорданов не би направил такава грешка! Оставям настрана известните вече аргументи като сейфа , който се вижда на видеото и до който сценаристът очевидно не е имал достъп! Не говоря за гардеробите, дрешник и т.н., които са по-надеждни скривалища за пари и злато! Както винаги набързо и НЕСКОПОСАНО направен компромат както по прницип всяко нещо при наглите НЕКАДЪРНИ КОМУНЕТА!

2020.07.17 | 00:39

83
Заявете си исканията!Но не си въобразявайте че президента ще прави нещо!Той буквално е фигурант!Исканията си предайте на правителството!Другите само ламтят за власт! Прочетете!Интересувайте се! Бсп фалира държавата няколко пъти!!!

2020.07.17 | 00:34

82
Много ниско ниво компромат! Може някой глупак да се върже. Пълна простотия.Има престъпници много в българия,но са е президентството,бсп и техните -олигарси -бизнесмени!!!
до червения боклук под мене

2020.07.16 | 23:08

81
това за умирането да се върне там, откъдето е изречено!
до червения боклук под мене

2020.07.16 | 23:05

80
Никой не те кара да ги четеш бе, червен олигофрен! Само, че много от хората виждаме колко нескопосани са аранжиментите на черввните престъпници! Ходи да демонстрираш и да викаш за руския предател Гадев и убиеца Божков!

2020.07.16 | 22:52

79
никой не ти чете безкрайния коментар диария , платен безмозъчен трол , не разбра ли , че протестшращите не са за БСП , а искат нормална държава, искат смяна на системата 120 депутати на средна паботна заплата избрани на мажоритарен принцип, умри

2020.07.16 | 22:36

77
спокойно, все ще се намери друг да е виновен

2020.07.16 | 22:30

76
а кой ми сра в гащите?

2020.07.16 | 22:29

75
тоя чува ли се изобщо какви ги дрънка. несвързани гастопавщини като някой дето има деменция. вси пак е на 60 мутрата мръсна. едно изречение не може да каже като хората. че прави неща които са му задължение ние сега благодарни ли трябва да сме ? тези пътища все едно пряко от него зависят с некачествения асвалт дето след месец ремонтират ремонта.съвсем почна да подражава на бай Тошо , само дето бай Тошо го обичаха хората , а Цойко всеки нормален човек ненавижда
Не трябва да простим този път,

2020.07.16 | 20:45

70
нямаме право да сме добри. Само смъртна присъда може да спре наплива на деградиралите хуманоиди, забогатели от Ликвидационния процес до там, че да си купят властта. Лицето Бойко Методиев Борисов не интересува никого, а и това е една политическа ку.рва за която няма идеали, вяра, убеждения, важното за такива е търбуха им да е пълен или, като при Костов и бандитите му, банковите сметки да са солидни. Никаква милост, иначе всичко ще се повтори.

2020.07.16 | 22:18

74
А ти, вода ненапита, кой си. Я да те видим, дали си кристално чист и дали блестиш морално? Под мътната вода е лесно. Излез на повърхността и се покажи, като Борисов.Пък тогава ще видим.
уот дъ ф**

2020.07.16 | 22:12

73
миналата седмица нищо не отричаше и си спинкал сладко на снимката - тая седмица холивудски сценарий - ментал дисабилити
днес стана ясно

2020.07.16 | 21:42

72
че шиши е мозъкът на герб - ПЪЛНА ЛУДНИЦА
Разяснения! (за тези, които не могат да мислят)

2020.07.16 | 21:13

71
Само като го видях Радев в репортажи на няколко пъти да се хили мазно ми се догади! Няма комунист, който да не се хили мазно, Първанов го правеше, Станишев, Корнелия, сега и Радев! По това ще ги познаете, когато говорейки за сериозни теми се хилят мазно! ТОВА Е РЕАКЦИЯ НА ТЯЛОТО ПРИКРИВАЩА ЛЪЖАТА! КОМУНИСТИТЕ ЛЪЖАТ НЕПРЕКЪСНАТО, ЗАЩОТО НЕ РАЗБИРАТ ДУМАТА ОПОЗИЦИЯ, ЗА ТЯХ ОПОЗИЦИЯТА Е ДА ПРЕЧИШ, А НЕ ДА НАДГРАДИШ ТОВА, КОЕТО УПРАВЛЯВАЩИЯ ПРОПУСКА, ПОРАДИ НЕГОВА ГРЕШКА! Ако в работата го играя като комунистите "опозиция" да преча на колегите ще уволнят мен, не колегите! Но пък историята показва, че подлизурковците(както и комунистите) винаги оцеляват!

Добави коментар

Водещи новини