Маноил Манев: Разделение на властите ли е Радев да каже, че прокуратурата му пречи?

  • 16 юли 2020 08:25

  • 4514
  • 13
Маноил Манев: Разделение на властите ли е Радев да каже, че прокуратурата му пречи?
© БТВ

Учудва ли ни, че има поискани оставки? Не, не ни учудва. В ГЕРБ не сме, като в някой СРС-та с Радев, фигуранти. Не може да се правят инсинуации за хора, свързани с ДПС. Всеки ден се упражняват върху нас по тази тема. Никой в ГЕРБ не е "женен" за мястото си.Това заяви в сутрешния блок на БТВ депутатът от ГЕРБ Маноил Манев по повод поисканите от Борисов оставки на министрите Горанов, Караниколов и Маринов. 

"Дори този, който се призна за виновен за организация на протестите (Александър Паунов), не си подаде оставка. Пак е депутат. Г-н Паунов не напусна парламента, а само БСП", каза още той.

Прокуратурата разпространи разговори как Божков се уговаря за протестите с журналист и политик от БСП

"За доброто на България", на БСП не им е никак важно. България не е важна за тях. Събраха се на улиците комунисти и опорочават истинските протестиращи", допълни Манев. 

"Гражданите на улицата имат своите права, ние ги чуваме", заяви депутатът от ГЕРБ. 

Седми ден на протести в София

"Не уважаваме начина на говорене на Радев за "мутри" и "мафия". Кога взе да му пречи прокуратурата на Радев? Когато негови хора бяха разследвани", категоричен бе Маноил Манев. 

"Всички видяхме кой е начело на протестите след СРС-тата (б.а. разпространените записи с Васил Божков за уговорки за протестите с депутат от БСП и журналист), каза още той. 

"Горанов си дава оставката заради инсинуации за връзки с ДПС. Божков поиска да изстреля 10 000 души на протестите. Човек с 19 обвинения бе върнат на сцената", допълни депутатът от ГЕРБ. 

Борисов поиска оставките на Владислав Горанов, Младен Маринов и Емил Караниколов

Разделение на властите ли е Радев да каже, че прокуратурата му пречи?, попита Манев. 

"Вотът на недоверие няма да мине. Страх от служебен кабинет трябва да е за бизнеса и гражданите", завърши Маноил Манев. 

Последвайте канала на

Радина Лазарова
4514 13

Свързани новини

Коментари 13

Добави коментар
Избягал от зверствата и издевателствата на БКП-БСП

2020.07.16 | 08:56

3
НИЩО не излиза от тоя народ! Да му строиш пътища, училища, заводи, да се опитваш да поправиш и то на всякъде из страната мизерията оставена от БКП-БСП и той да ти вика, че си престъпник , при положение, че дедите на тия, които крещат за демокрация и прозрачност са избивали нацията след 1944, а след 1989 те самите САМО са грабили - е това НИКОГА няма да го разбера! Наглецът Радев, с вдигнат юмрук, зове към метеж и защитава най-безсрамно всеизвестен убиец и крадец - бившо ченге от ДС, другаря БОЖКОВ, нахалницата Нинова, заграбила най-нагло милионно тежко народно имущество с присвояването на ТЕХНОИМПЕКС говори за паралелна държава - Е ТОВА е онази гнусна, нагла, безочлива, безкомпромисна и неутолима комунистическа ЖАЖДА за власт и ЛИЧНО облагоденстване! Протестите дойдоха след като Гешев осветли истинската паралелна държава - политикоикономическата олигархия на наследниците от БКП от времето на Тодор Живков! БЪлгария се връща отново там , от където тръгна през 1989! Ще остане САМО това, което БОРИСОВ направи за последните 10 години! КРАДЦИТЕ и грабителите на българския Народ се завръщат, озверени и освирепели както никога до сега за власт, пари и МЪСТ! Иначе както са казали други народи - всеки народ си заслужава съдбата! ГОРКАТА БЪЛГАРИЯ! БОГ да й е на помощ!
Amerikaneca

2020.07.16 | 22:45

13
tezi,koito tryabva da razbnerat,nyamat ochi,nyamat ushi,nyamat i mozak sa tova.Za tova tryabva da se uchi istoriya,sashtoto greshkite na prehoda shte se povtoryat. Vsichko beshe razdadeno na nashi drugari i za dobavka po edno kufarche s 250 000 leva,zaplatata bese 300.lv.prodadoha mashinite , oborudvaneto inaryazaha na skrab,a naroda na ulicata. Te toba e istinata...
до червения боклук под мене

2020.07.16 | 09:16

7
това от майка ти и сестра ти, всеизвестните комунделски к.урви ли го знаеш, тъпо копеле на бесепарска кучка и незнаен турски тираджия?!

2020.07.16 | 09:05

4
РАЗСШЛЯКАН ТИ Е ДЕФЕРЕНЦИАЛА ОТ НАВЕЖДАНЕ И ПОЕМАНЕ НА ЗАДЕН ХОД
Stamatis

2020.07.16 | 10:09

11
В погледа на този има много злоба и нещо НЕнормално!
К. У. Р за БСП

2020.07.16 | 10:16

12
Не чули пресконфернцията, гнусен комунделски трол? К.у.Р за майка ти и сестра ти! Оставаш на стотинките от Киро контрабандисто! няма лапачка, а един голееем и де.бел К.ур ! К.у р за БСП!

2020.07.16 | 09:08

5
ВСИЧКИ КРАДЦИ ОКОЛО ЕВРОТИКВАТА СА СЕ ОБЕДИНИЛИ ДА ЗАЩИТАВАТ СВОИТЕ И НЕГОВИТЕ КРАЖБИ
К. У. Р за БСП

2020.07.16 | 10:08

10
Не чули пресконфернцията, гнусен комунделски трол? К.у.Р за майка ти и сестра ти! Оставаш на стотинките от Киро контрабандисто! няма лапачка, а един голееем и де.бел К.ур ! К.у р за БСП!

2020.07.16 | 09:37

9
Според мен Борисов има забавени много важни реформи в сектори, за които даже не се споменава, а са нужни за икономическия баланс на европейската икономика, факт е изолацията на страната, в каквато не е била от преди 89-та година, и всичко това за да запази мир с упонентите си и хората го виждат това без да имат някакво обяснение. Cъщо тaка pегионалните паpтньори обpъщат внимaние нa тoва и иcкат oбяcнения от пaзарите и зaщо имa тaкивa кoмпpомиси зa тaкива грyби гpешки неcъответващи за pедица ноpмативни ypедби свъpзани с конкypенцията ни в богатите икономики или защото самите те не разбират това напълно, направели сме половината, което не е достатъчно. А вече за другата половина ще си направим договорче на 50 евро на час, 40 часа на седмица 2000 евра в петъка, и като платиш и социалните и батка щи стъпя на 12 хиляди евро на месец
Реалист

2020.07.16 | 08:54

2
С едно евентуално служебно правителство всичко спира във България-това правителство има ограничени правомощия-организира избори и нищо друго не се занимава.Който взел помощи за Ковид кризата,взел........другите чакат евентуално бъдещото пълноценно правителство да продължи бюджетната политика. За съжаление от цялата криза ще пострадат точно протестиращите бедни!!!!

2020.07.16 | 09:32

8
Да си сърбат попарата тези от протеста
Драган

2020.07.16 | 09:08

6
Поисканите от страхливеца и бандита подлец, Борисов, са потвърждение аз всичко, което казват протестиращите.

2020.07.16 | 08:45

1
Тоз е по-гнусен дори от Тиквата.

Добави коментар

Водещи новини