Плажната ивица и акваторията около Росенец не са частна собственост, категорични са от ВМРО

  • 11 юли 2020 14:59

  • 1676
  • 4
Плажната ивица и акваторията около Росенец не са частна собственост, категорични са от ВМРО
© Булфото

Плажната ивица и акваторията около Росенец не са частна собственост. Те са изключителна държавна собственост и никой няма право да ограничава достъпа на българските граждани до там, се посочва в позиция на депутатите от ВМРО, разпространена от партийния пресцентър.
 

В коментар на днешните събития около парк "Росенец" се изразява и становище, че полицаите не е трябвало да спират мирния протест на хората. "Това допълнително доведе до нагнетяване на ненужни конфликти", смятат от ВМРО.

Призоваваме органите на реда да бъдат внимателни и да не позволяват допълнителното ескалиране, което да засегне обществения и етнически мир в държавата.

Също така осъждаме провокациите и агресията, на които станахме свидетели снощи и прозоваваме хората да не се поддават на търсени от определени среди сблъсъци, с полицията. Полицията е там, за да пази българските граждани, тя не е враг на протестиращите, както се опитват определени внедрени в протестите субекти да я изкарат, се посочва още в съобщението.

Шефът на полицията в Бургас подаде оставка

Последвайте канала на

Novini.bg
1676 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
Яяяя ... какво доживяхме

2020.07.11 | 16:54

4
вмро захрижени за "... етнически мир в държавата." Евала ... Само така. А, между другото, по колко давате паспортите? За един приятел питам :)
мими

2020.07.11 | 16:52

2
спящите патриоти се събудиха като отмина бурята де бяхте досега бе мишоци лъжепатриоти
пешо

2020.07.11 | 16:53

3
досега лизаха догановия дирник
интересува ме

2020.07.11 | 15:12

1
от къде са парите за резиденцията

Добави коментар

Водещи новини