Борисов: Целта на Божков е да ме смачка с компромати, Радев ме следи с дрон

  • 17 юни 2020 17:00

  • 32867
  • 720
© Novini.bg

Нашите политически противници днес удариха дъното. Омразата към нас започна от момента, в който извадихме страната от една орбита и със закупуването на самолетите F16 я прехвърлихме в друга. Станахме неугодни като извадихме България и я пратихме в истинската Евроатлантическа орбита. Тогава се роди омразата към нас. Запазихме българите и България в условията на COVID-19. Това заяви премиерът Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г по време на брифинг в партийната централа на ГЕРБ. 

По думите му България ще получи най-много пари от ЕС.

"Това е един компромат и аз ви предупреждавах за него. Трябваше да има само едно малко момче до мен. Казах ви - нито една стотинка не съм взимал от Васил БожковВасил БожковВасил Крумов Божков е роден на 29 юли 1956 г. във Велинград. Божков е български бизнесмен, сочен от. Те видяха, че не могат да ни бият на избори. Създадоха цели студиа и всеки един мой приятел може да ви кажи дали ме е видял да пия. Негодници такива! Заплахите идват от държавния глава, защото той бе уличен. За да не е само той в калта, дайте и мен да ме вкарат там", заяви Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г.

"Това ли е демокрацията!? Наричат ни хунта, наричат ни демагози. За кой друг излезе - чия друга спалня бе интересна. По -добре да ме бяха снимали гол. Аз така спя. В Банкя в тоалетната ме бяха записали. Сега в спалнята ме снимали, завит, а защо не гол. Цвета е от малкото, които се карат с мен. Тя знае колко я уважавам. Тука до мен е", подчерта той.

По думите му това, което налага тази ярост е, че идват избори и някой иска служебно правителство.

Той бе категоричен, че снимките са правени преди година, по време на евроизборите.

"Аз съм свободен човек. Имам живот, не съм стерилен. Като се ядосам - хората са чули много неща от мен. После като се успокоя и го прегърна и целуна този някой", обясни Борисов.

Софийска градска прокуратура се е самосезирала за записа с Бойко Борисов

Що се отнася до Божков той заяви - защо се цитират само едната страна. "Как ще се извадят такива пари от касата и неговите съдружници няма да знаят. Целта е да ме смачкат - първо психически, а после и физически. Човек има лично пространство. Как така ще дойдат да ме снимат как спинкам? Ами ако се бях развил? Това ли е свободата, това ли е демокрацията, това ли искаме? Беззащитен съм, когато спя и започвам да се чудя дали да не се откажа от услугата на НСО. Това, което вълнува хората - трябва да се провери", категоричен бе още министър-председателят.

Той запита това независим президент ли е щом отива на пленум на БСП?

На въпрос дали спи с пистолет до главата си, той заяви, че от днес ще спи така. "Имам пистолет и не си се разделям с него!", каза Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г.

"Имам подозрения кой стои зад записа. Не знам какво и откъде могат да вземат и да компилират. Със сигурност ме интересува едно нещо: дали е законно? Измишльотини са да отварям на някого чекмеджетата", заяви категорично премиерът.

"Понеже моят дядо са го били комунистите, то вече ще съм много нащрек. На избори не могат да ни бият. Целта е да се разпилее ГЕРБ. Това целят: Румен Радев, БСП, Цветанов, ДСБ  и т.н.  ДПС действат отзад и тихо", заяви той.

Бойко Борисов: Каквото сме обещали, си го изпълняваме

"Би трябвало да съм охраняван, докато спя. За пръв път ще кажа, че Румен Радев ме следи с дрон и ме снима. И понеже на джипката имаме система за сваляне на дронове, аз казвам на охраната да го свалят и да го уловя. НСО обаче са подчинени на президента и те се обаждат на охраната му и Радев го прибира. Дронът му е подарен от Китай", обясни премиерът и допълни, че Прокуратурата се е самосезирала за записите и снимката.

Безукорно честен човек съм, каза Борисов.

"Преди си ходих с автомат, сега ще си ходя с пистолет. Около мен има истински честни момчета от НСО. Ако някого са го пробили е лесно само да отвори нещата и да направи щрак. Делата говорят и зная, че партията е зад мен. Дядо ми едно време ми казваше: Не прави това, което не искат да ти правят. Няма да ме принудят да живея в страх и да се гърча пред него. Не съм се гърчил пред никого. Аз сладко спинкам", завърши той.

Ще хване ли Борисов метлата преди изборите?

 

Последвайте канала на

Novini.bg
32867 720

Свързани новини

Коментари 720

Добави коментар
erny1957

2020.06.17 | 20:52

447
Този ЧОВЕК е виновен за това ,че БЪЛГАРИЯ е забелязана от целият свят !!!Факт е също ,че този ЧОВЕК е виновен за възхода на икономиката на БЪЛГАРИЯ, за нулевата безработица за демокрацията и свободното слово, за инфраструктурата , виновен е защото е направил магистрали, а аз съм свикнал да ходя в калта и ми липсват огромните дупки заради които до съседното село което е на 9 километра пътувам с автомобил 1 час и след положеният асфалт между двете села, сега се ядосвам ,че само за 10 минути съм в центъра на съседното село. Питам се защо този ЧОВЕК прави всичко това за БЪЛГАРИЯ ,но не намирам отговор!!!
Леле мале

2020.06.24 | 11:46

720
"За един промит мозАк"...

2020.06.18 | 00:24

671
Златен век - ДА ,иначе щеше да си в Белене отдавна
Златния век на боковизма

2020.06.17 | 21:09

490
Е не бе наистина ли е толкова велик? Аз все го мислех за мутра от СИК.

2020.06.17 | 21:05

478
БОРИСОВ СЕ ДОКАЗА И ВНУЦИТЕ НИ ЩЕ ЧЕТАТ ЗА НЕГО!
Христо Илиев

2020.06.17 | 21:01

467
До Emy 1957 : Защото е БЪЛГАРИН!! Без предразсъдък за цвят на кожата и религия!! Българска земя"гази", български хляб яде..!!! Защото е един от малкото нормални!! /прости ако не съм изписал името ти правилно /...?!
СТАРА ЗАГОРА

2020.06.18 | 15:44

718
ДРОНА СНИМАЛ БОЙКО В СПАЛНЯТА ВЕРОЯТНО Е БИЛ ГОЛЯМ КОЛКОТО МУХА ИЛИ КОМАР.

2020.06.18 | 18:09

719
НА БОРИСОВ ЛЪЖИТЕ НЯМАТ КРАЙ, ДРОН ГО СЛЕДЯЛ, ПРЕЗИДЕНТА ГО НАПРАВЛЯВАЛ.ПРЕЗИДЕНТА НАПЪХА В ЧЕКМЕДЖЕТО МИЛИОНА ЕВРА И ЗЛАТНИТЕ КЮЛЧЕТА.ТОЧНО С ТЕЗИ ЛЪЖИ БОРИСОВ НАПРАВИ РАДЕВ ЗА ВТОРИ ПЪТ ПРЕЗИДЕНТ НА БЪЛГАРИЯ
Ега си малоумниците!

2020.06.18 | 10:43

717
Посветени шушукат, че някакви трима Шишковци откраднали и си поделили някакви 700 милиона, пари дадени от руснаците за изграждането на"Южен поток" ,ама в същото време прецакали потока,без да се замислят,че в този случай трябва да връщат откраднатото,та сега решили да притискат Черепа да им плаща бакиите. Ама Черепа вече им бил раздал доста милиони на ръка,за да осе.ат Закона така,че да не плаща данъци, и понеже не могат по друг начин да го притиснат, привлекли към Шайката някакъв,който нахлупил на очите си аскет,взел,че му повдигнал осемнадесет обвинения,а Цеки Клоуна насадили на пачи яйца да бъде Кошаревски свидетел,забранявайки му да си пие сутрин хапчетата.
Бай Кольо

2020.06.18 | 07:36

708
Според мен истерията в опонентите на ГЕРБ,започна когато обявиха намерението си,да ревизират всички приватизационни сделки и да конфискуват имоти и средства на незаконно забогателите,а всички знаят,че те са 95% от БСП-БКП.

2020.06.18 | 10:08

716
Бойка да е вкарал някой от бсп в затвора за 10г. или поне да е осъдил бай Кольо? Не! Няма и да има защото те се познават с Бойко още от 80-те, кой го направи главен секретар на мвр на времето!

2020.06.18 | 09:59

715
Бай Колю, ти за идиоти ли ни вземаш? Тоя ТУЛУП стои на власт повече от 12 години. Самоличен диктатор. Подмени всички началници в дъжавните и полу-държавни предприятия и почна точенето на бюджета. И така за 12 години от схеми не му остана време да ревизира нищо. Предизборните намерения си останаха намерения. За 12 години нищо, освен повече политици милионери. Все пак това са едни държавни чиновници, а в България не остана индустрия или кавото и да е производство. Всичко за сметка на огромен външен дълг.
Ed

2020.06.18 | 08:35

714
Мъжете не се оплакват и оправдават... смешник

2020.06.18 | 08:09

713
ТОЯ ТРЯБВА САМО ДА ГО ХВАЛИШ. КРИТИКУВАШ ЛИ ГО ЗНАЧИ СИ МУ ВРАГ..ВСИЧКИ ПАРТИ В БГ. СА ПРОГНИЛИ ОТ КОРУПЦИЯ. ЗА МОМЕНТА ГЕРБ ВОДИ КЛАСАЦИЯТА ПО КОРУПЦИЯ

2020.06.18 | 08:08

712
КАТО СИ ТОЛКОВА ГОЛЯМ СТРЕЛЕЦ С ПИСТОЛЕТ И АВТОМАТ,ЗАЩО ПРОСТО НЕ ЗАСТРЕЛЯШ ДРОНА И ДА НИ ГО ПРЕДСТАВИШ КАТО ДОКАЗАТЕЛСТВО ЗА ЗАГОВОР,А И ЗА СМЕЛОСТТА ТИ.ТУКА НЯКОЙ ПИШАТ,ЧЕ СИ БИЛ ГЕРОЙ.ДОКАЖИ ГО С СМЕЛОСТ.ХАХАХА

2020.06.18 | 08:01

711
Ау, каква прочувствена реч, изречена само и само да остане на власт, какво очакваш народа да ви подкрепи! Кои народ ще ви подкрепи изтормозения от години или тези, които принуди да емигрират! Сега ни оправи с корона вируса! Бил си обект на наблюдение, е бързо забрави когато наблюдаваше всички не само политически опоненти, бизнесмени и дори обикновени граждани, които казваха за гербаджииските далавери. Колко хора станаха жертва на репресиите ти, дори Цветанов ти избяга, човека които се занимаваше с наблюдения дори над журналисти! А, си клекнал, че те наблюдават! Защо беше до Божков всички тези години, лотарията му изгря по времето на ГЕРБ, както и КТБ, вие гласувахте скандалните поправки в закона захарта, вие разрешихте да се продават билети дори в детски кътове, а сега Божков ме заплашва! Е ти си жертва на собственото си творение Божков, като видя какво състояние натрупа и пробва да го прее*еш с Найденов! Ако си чист от къде идват тези записи! Оср* се Бойко, оср* се! Ти и хунтати сте застанали пред народа и искат прошка за всички свои грехове, но я искате когато се разбра за тях, как да ви я дадем питам! Такава наглост няма никъде!

2020.06.18 | 07:59

710
БАРБА ГАНЬОС НИКОГА ЗА НИЩО НЕ Е ВИНОВЕН.НЯМА ПО ПРОТИВНА МУТРА ОТ ПРЕХОДА.ЛЪЖЕ БЕЗ ДА МУ МИГНЕ ОКОТО.ИЗПЕЧЕН ЛЪЖЕЦ И ИЗМАМНИК.

2020.06.18 | 07:40

709
Така става с бившите гаджета, казват си всичко за да си отмъщават!

Добави коментар

Водещи новини