Фидосова: Няма договорки между ГЕРБ и ДПС

  • 11 април 2012 12:53

  • 797
  • 3
Фидосова: Няма договорки между ГЕРБ и ДПС
©

Няма каквито и да било договорки между ГЕРБ и ДПС по отношение на комисията, която се оглавява Кемал Еюп.

Това заяви на брифинг в парламента зам.-председателят на ПГ на ГЕРБ Искра ФидосоваИскра Фидосова Искра Фидосова Искренова е родена на 22. 08. 1971 г. в гр. Лом. Завършва гимназия в Монтана, после, в отговор на упреците от Синята коалиция за това, че има тайни договорки между управляващите и партията на Ахмед ДоганАхмед Доган Ахмед Демир Доган  е роден на 29 март 1954 година в с. Пчеларово, Добрич, но изкарва голяма част от.

"На два пъти на председателски съвет, в продължение на един месец, се поставя въпросът за попълване състава на комисията, която е с изцяло изтекъл мандат на всички членове. Готови сме с нашите предложения на парламентарната група на ГЕРБ”, каза Фидосова.

Съгласно закона, трябва да има баланс между мъже и жени, представители в тази комисия, трябва да има баланс между различните етноси, така че да може да изпълнява функциите, възложени й от закона. Комисията и нейната дейност се наблюдава изключително от Брюксел и ЕК.

„Няма да подкрепим председател да бъде представител на ДПС и персонално Кемал Еюп. Имаме предложение за председател – жена, завършила право, която има отношение към един от етносите. Била е в листа на ГЕРБ за избор на членове на Европейския парламент. Познато лице, което смятам, че ще срещне подкрепа и от останалите политически сили”, каза Фидосова.

"В момента се водят консултации по тази тема. Ако г-н Иван КостовИван Костов През 1967 година завършва средно образование в 18-о СПУ "Кирил и Методий" (СОУ "Уилям Гладстон") - е пропуснал консултациите, е за негова сметка, а не за сметка на ГЕРБ, ДПС, Коалиция за България", заяви Фидосова.

Веднага след празниците ПГ на ГЕРБ ще внесе своите предложения за членове и председател на комисията. Съставът на комисията ще бъде гласуван след великденската ваканция на депутатите, не по-късно от две седмици след започване на следващата пленарна сесия.

Последвайте канала на

Десислава Станева
797 3

Коментари 3

Добави коментар
дон пепе

2012.04.17 | 01:29

3
Ааами как да няма тая стройна фиданка Фидосова ще се развежда за да се жени за анадолския паша, половината Истамбул гасне по финната и снага
Бичето

2012.04.16 | 20:26

2
Фидосова: Няма договорки между ГЕРБ и ДПС ( Няма такива за които да знаем ) Фидосова пий си хапчетата ако обичаш че много личи когато не ги пиеш ОК?

2012.04.16 | 20:26

1
dogovorki ne a samo barkane po dupkite!!!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини