Мирослав Найденов: Изпуснах края на оставките, искани от БСП

  • 11 април 2012 12:34

  • 756
  • 4
Мирослав Найденов: Изпуснах края на оставките, искани от БСП
©

Министърът на земеделието и храните Мирослав НайденовМирослав Найденов Д-р Мирослав Христофоров Найденов е бивш министър на земеделието и храните в правителството на заяви, че исканата му оставка от Коалиция за България е координирана поредна атака. "Тъй като те ми искат всеки ден, аз вече му изпуснах края", каза Найденов и добави, че е получил съобщение, че искат оставката му.

"Вчера знам, че ми я поиска техният евродепутат госпожа Йотова, днес доколкото разбрах – госпожа Нинова и компания. Няма какво да коментирам, предполагам, че някаква координирана поредна атака от тяхна страна", каза министърът.

Найденов каза, че е поискал ДФ „Земеделие” да оповестят точните данни и ще поиска от ръководството на „Напоителни системи” да дадат пресконференция и да опровергаят изнесената информация още днес следобед.

„Прилагат един метод – хвърлят обвинения в публичното пространство и след това ме поставят в ситуация аз да се оправдавам. Поредни атаки, целящи да вляза в някаква полемика. Няма да се получи, има си професионално ръководство, което ще отговаря за това, в което са ги обвинили”, каза Найденов, според когото това е ежедневно.

Министърът отрече да е издавал заповед за унищожаването на „Напоителни системи”.

Последвайте канала на

756 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
найденов твой ред е

2012.04.12 | 00:33

4
то да бяха само напоителни системи да се оправдаваш Ти има да отговаряш на много въпроси 1 Вярно ли е че си уволнен от НВМС дисциплинарно за далаверата с 20 годишното месо .това е доказано и и има заповед 2 Вярно ли е,че си бил директор на екоравновесшие София при Борисов..Знае за батака там 3 Вярно ли е че си сътворил нов Ветеринарен закон ,който унищожава ветеринарията в България .На основани на този закон всеки един стопанин ще се праща всичко -от марката до изследванията .Средно на животно в зависимост от вида му от 50 до 150 лева . 4 Вярно ли е че ,по време на криза в повереното ти министерство са закупувани нови леки коли .Става въпрос в БАБХ новите Пежа. 5 Вярно ли е че твой близък роднина е народен представител от ГЕРБ 6 Вярно ли е че съпруга ти е собственик на кучкарника във Враца . 7 Вярно ли е Булгартабак е продаден на хора от ГЕРБ 8 Вярно ли е че за борба с кучетата е отпуснат бюджет от 50 милиона лева Ако всичко това е вярно то не само оставка но и още нещо
ВЪЗМЕЗДИЕ

2012.04.12 | 00:33

3
Абе Миро абе Найденов абе мизернико не сме забравили как на времето докара 20 годишно месо от резерва на чужда държава и го пласира в България - сега крадеш от парите на Европа които ни ги дават за хуманно отглеждане на кучета, жена ти први кучкарник във Враца с народни пари - и от тук крадете .Престани да се правиш на честен !!!!!!!!!!

2012.04.12 | 00:33

2
Я сега кажете и мизериите които направиха вашите червени покровители ,сигурен съм че няма да ви стигне цялото време на света за да ги изброите. Стопиха парите на хората ,това не се забравя фалираха банките за да разграбят парите на народа.Еййй най-голямото злооо на света е комуниста
народа

2012.04.12 | 00:12

1
ОТ ТУК ПРИ КМЕТУВАНЕТО НА БОЙКО БОРИСОВ МИНА КАТО ДИРЕКТОР И МИНИСТЪРА НА ЗЕМЕДЕЛИЕТО МИРОСЛАВ НАЙДЕНОВ Кучешката мафия, която години наред топи столичния бюджет без никакви резултати, е продукт на Стефан Софиянски. продължена от Бойко Борисов и Фандъкова. Още по време на неговото управление структурата "Екоравновесие" и подчинената й администрация са мъртвородени по подобие на здравната каса и са обречени да губят парите на софиянци, пише в. "Всеки ден". Структурите са създадени от Софиянски и хората му така, че пътят на парите се проследява трудно и те потъват безследно в джобовете на природозащитници менте. "Това са милиони всяка година", коментират работещи в приюта в "Сеславци" пред всекидневника. Всички се грижат от години за животните и са наясно със схемите на властта, но всяко следващо управление се оказва безсилно да реши проблемите, защото са в самата законова рамка. От години хилядите бездомни кучета, които скитат по улиците, служат за нагушване с общински пари на редица хитри играчи от псевдоприродозащитни организации, както и от шефове на фирма "Екоравновесие". По 280 лева плаща общината за кастрация, ваксиниране и обезпаразитяване на кучетата. Много странно къде отиват тези пари, които годишно се изчисляват на милиони. Защото всеки може да направи следната сметка: кастрация при ветеринар струва 40 лева за мъжко и 60 лева за женско, обезпаразитяване вътрешно и външно струва 10–15 лева, ваксинирането пък срещу бяс струва 30 лева. Общо 110 лева максимум. Доброволци, които се грижат за четириноги в приюта в Сеславци, разкриват, че екипите на "Екоравновесие" много често прибират кучетата за ден-два, не ги кастрират, а след това връщат глутниците в съвсем различни квартали. До момента Йорданка Фандъкова е уволнила двама шефове на "Екоравновесие", но не успява да се справи с проблема. Един от начините "Екоравновесие" да се спасява от проверки е, като сключва договори с псевдоекоорганизации, които уж гарантират, че всичко в приютите е нормално. Те пък получават възможността да прибират пари от германски организации за защита на бездомните кучета по разни програми и проекти. Вместо обаче тези пари да отиват по предназначение, те се гушват от лъжливи еколози, както и от ръководството на "Екоравновесие".

Добави коментар

Водещи новини