Пехливанов: Волен Сидеров сам унищожи "Атака"

  • 11 април 2012 07:58

  • 3183
  • 6
Пехливанов: Волен Сидеров сам унищожи "Атака"
©

Трябва ми време, за да реша как да постъпя - дали да остана в "Атака" или не, заяви пред БТВ депутатът от "Атака" Николай ПехливановНиколай Пехливанов Николай Янков Пехливанов е роден на 05 март 1972 година в град Бургас. Той по професия е инженер..

Припомняме ви, че Пехливанов и Огнян Стоичков са двамата депутати от ПГ на "Атака", които отказа да подкрепят заедно с Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа и останалите атакисти вотът на недоверие към правителството на Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г.

Той бе категоричен, че с Капка Георгиева не е водил разговори за присъединяване към нейния проект. Според него, той е безперспективен, защото е резултат от раздялата между Сидеров и Капка.

Пехливанов заяви, че за него е важно, че като депутат си има своите законопроекти и своите идеи, които иска да прокара. Той бе категоричен, че е срещу политическото номадство.

По думите му, Сидеров е направил всичко възможно, за да разбие партия "Атака" и даде примери с раздялата на Волен с телевизия СКАТ, случаят пред джамията, раздялата му с Капка. Той поясни, че за всички тези случаи и много други, сред които е и подкрепата, която е била заявена първоначално към ГЕРБ, няма обяснение.

Пехливанов също така заяви, че ПП "Атака" буквално е пред разпад, но отново заяви, че се двоуми дали да напусне партията, защото по принцип не е политически акробат.

Последвайте канала на

Десислава Станева
3183 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар

2015.01.04 | 20:51

5
Ами кой му е крив на Волен ,че не спази "златното правило" - "не си вади к.ра ,там където си вадиш хляба". Ако си беше държал затворен ципа на панталоните ,сега нямаше да гледаме тези сеири.

2015.01.04 | 20:53

6
по лошото е че не си извади пишлето,там където си вади хляба,а си свали гащите и подаде дупето на турчолята баси секса цяла година го пореха кат риба и пълниха кат еклер,това продажно помиярче воленчо
нем

2015.01.04 | 20:51

4
Хайде сега пак започнете да плюете по АТАКА и Сидеров. Не ви ли стана ясно че той е единствения самостоятелно мислещ политик и затова получава удари отвсякъде. Разбиват му партията, крадат му депутати, направиха му сигурно 10 партии – ментета за да му разбият електорта, постоянно името му е поливано с помия от казионните медии. Дори само заради това си струва да се гласува за него – защото е извънсистемен и неудобен както за червената, така и за синята олигархия. Атака беше първата параментарна сила, която се обяви против ГМО, против шистовия газ, против АКТА, единствени те скачат срещу чуждите монополисти и колонизатори, срещу банките, които ни ограбват всеки ден….обаче не – Сидеров е луд и лош, а бат Бойко е супер – на ви сега АКТА, малко по-късно ще разрешат и шистовия газ. Герб бяха тези, които загробиха проекта за втора атомна електроцентрала при положение че в съседна Турция се строят не една а ПЕТ и след 10 години ще купуваме прескъп турски ток. Радвай се народе и пак гласувай за бойко и така докато след не много години наистина в тази държава няма да останат живи работещи българи…
Българка

2015.01.04 | 20:50

3
"Трябва ми време, за да реша как да постъпя - дали да остана в "Атака" или не"..... Глупако, по-добре изчезвай от там. Ясно е, че не ставаш за нищо. Волен бил унищожил Атака? Волен или тези псевдопатриоти и "родолюбци", които при първата трудност се продадоха за пари на другите партии? Плюете срещу Волен, ама сте на светлинни години от него.

2012.04.13 | 19:42

2
тоа пък кой е

2012.04.13 | 19:42

1
Така е мишките първи напускат потъващия кораб .И този се усети че наближават избори и АТАКА няма да влезе в парламента и гледа да се присламчи към някоя друга партия като ГЕРБ,БСП,ДПС ДОКАТО НЕ СЕ ПРИЕМЕ ЗАКОН НАПУСНЕШЛИ НЯКОЯ ПАРТИЯ ВЪН ОТ ПАРЛАМЕНТА ще има винаги такива хора

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини