Емил Димитров разкри как ще борим незаконния внос на боклуци

  • 01 юни 2020 18:51

  • 1300
  • 2
Емил Димитров разкри как ще борим незаконния внос на боклуци
© Кадър: БНТ

Никой не пожела да излъчи политическа кандидатура. Това ни е единственият избор. Това каза министърът на екологията Емил ДимитровЕмил ДимитровЕмил Димитров е роден през 1962 г. в Перник на 20 февруари. Завършил е Института за музикални и за новия зам.-министър Славея Стоянова, която заменя на поста задържания Красимир Живков.

В предаването "Още от деня" министърът обясни, че това е тежък ресор и предстои много работа. Димитров дори вече предупредил Стоянова, че може да има атаки срещу себе си.

"В околностите на Червен бряг има две площадки, на които също открихме нарушения", каза той на въпрос за загробения боклук край Червен бряг.

Разкри, че има нелегални депа, като едно от тях е било в Пловдив. Попитан дали в министерството все още има хора, които помагат за нелегалния внос, Емил ДимитровЕмил ДимитровЕмил Димитров е роден през 1962 г. в Перник на 20 февруари. Завършил е Института за музикални и каза:

"В министерството се издават само нотификациите, контролът е по места. Министерството е от 1800 души. Познавам 7-8 луди, които до този момент пращат писма срещу всичките си колеги. Има си компетентни органи, нека те да видят за какво става въпрос. Ние съдействаме".

Красимир Живков е освободен от длъжността зам.-министър на околната среда и водите

Министърът призна, че за 3 месеца Красимир Живков е вършел всичко, което му е било казано. Отказа да каже дали мисли заместника си за виновен.

Относно 'побизнеса на братя Бобокови, Емил ДимитровЕмил ДимитровЕмил Димитров е роден през 1962 г. в Перник на 20 февруари. Завършил е Института за музикални и каза:

"От този момент нататък обект, който да получи разрешение, да става само с акт 16. По документ се оказва, че има няколко машини, а на място се оказва, че няма ток и вода".

И обясни, че длъжностни лица от регионални дирекции са тези хора, които раздават тези разрешения.

Проблемът ни е с отпадъците за горене, разкри министърът. От думите му стана ясно, че е много трудно да се отнеме лиценз, който е с безрочно действие. Емил ДимитровЕмил ДимитровЕмил Димитров е роден през 1962 г. в Перник на 20 февруари. Завършил е Института за музикални и настоява да се промени начинът за отнемане на разрешителни. Целта е да е крайно ясно, че този, който иска да внася отпадъци, да има действащ бизнес.

Екоминистърът даде и пример как бизнесмен твърди, че е рециклирал 9 000 тона, а това не било вярно. 

"Кой му е разрешил да внесе толкова много боклук?", запита реторично Емил ДимитровЕмил ДимитровЕмил Димитров е роден през 1962 г. в Перник на 20 февруари. Завършил е Института за музикални и.

Той е предложил на премиера нова структура в МОСВ, която да изгради нов начин за работа по отношение на отпадъци.

"Това е дългогодишен процес. Ние сме административната част, наказателната е в други структури", подчерта Емил ДимитровЕмил ДимитровЕмил Димитров е роден през 1962 г. в Перник на 20 февруари. Завършил е Института за музикални и.

Последвайте канала на

Novini.bg
1300 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
баце

2020.06.01 | 19:21

1
Късопаметен тъпанар. Тази жена я търсеха от полицията през 2012 бе !!!! Аман ...
ИСТИНАТА

2020.06.02 | 06:13

2
Какъвто "министъра", такъв и заместник "министъра", иначе НЯМА ЛОГИКА!?

Добави коментар

Водещи новини