Веселин Марешки: Поклон пред вас, български учители!

  • 24 май 2020 15:39

  • 697
  • 0
Веселин Марешки: Поклон пред вас, български учители!
© Булфото (архив)

„Честит празник на българската просвета и култура и на славянската писменост! Най- българският празник! Поклон пред вас, български учители!“. Така лидерът на ВОЛЯ и зам.-председател на НС Веселин Марешки поздрави учителите за 24-и май в социалната мрежа Фейсбук.

Според Марешки, както и да се развие животът на човек, той винаги помни своите първи преподаватели, хората, които са отворили съзнанието му за наука, за изкуство.

Деница Сачева: Днес празнуваме това, че повече от 1000 г. можем да пишем и четем с наши букви

"В най-важния период от живота ни- израстването, учителите са до нас, наравно с нашите родители! Затова вечно сме им признателни! „Тези дни, когато децата учат от вкъщи, българските учители показаха адаптивност, модерно мислене, иновативност! Спасиха учебния процес със своята всеотдайност и професионализъм! Браво!“, категоричен е Марешки.

Той не пропусна да поздрави и всички дейци на българската култура- певци, художници, писатели, поети, преводачи, археолози, читалищни работници- всички, които ревностно пазят и популяризират нашата уникална духовна съкровищница и с таланта си разнасят славата на България по целия свят.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
697 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини