Отцепник от ДСБ: Иван Костов е лицемерен, а Мартин Димитров - смешен

  • 10 април 2012 07:39

  • 1692
  • 4
Отцепник от ДСБ: Иван Костов е лицемерен, а Мартин Димитров - смешен
©

Може да се говори, че ДСБ  губи младото си поколение.

Това каза в интервю за БНТ общинският съветник Христо Ангеличин, който вчера обяви, че напуска партията на Иван КостовИван Костов През 1967 година завършва средно образование в 18-о СПУ "Кирил и Методий" (СОУ "Уилям Гладстон") -.

"ДСБ се превърна в партия, чиято единствена цел е оцеляването на нейния лидер Иван КостовИван Костов През 1967 година завършва средно образование в 18-о СПУ "Кирил и Методий" (СОУ "Уилям Гладстон") -. След осем години нищо от целите не е останало. Прави се коалиция, която е лицемерна и единствената цел е да се премине една бариера от 4%. Когато се разделяхме със СДС, казахме защо го правим, но когато се коалирахме със СДС не казахме причините,  въпреки че всички ги знаят", каза Ангеличин.

Той бе категоричен, че не може да се продължава с това лакатушене в политиката и с тези противоречиви сигнали, които се излъчват.

"Мисля, че е договорено вече СДС и ДСБ да се явят заедно на следващите парламентарни избори", каза още общинският съветник.

Според Христо Ангеличин, Иван КостовИван Костов През 1967 година завършва средно образование в 18-о СПУ "Кирил и Методий" (СОУ "Уилям Гладстон") - е лицемерен. Той каза, че още много неща може да каже за Командира, но поясни, че предпочита да му ги каже лично на него при един разговор на четири очи.

Ангеличин коментира и присъединяването си към проекта на Меглена КуневаМеглена Кунева Меглена Кунева е български политик, първи европейски комисар от България. Кунева е родена на 22. По думите му, той там ще намери по-скоро успокоение за това, че е разбран от някой, отколкото нещо друго. Общинският съветник бе категоричен, че ако е искал да прави политическа кариера е щял да отиде в ГЕРБ. Помолен да опише с една дума Кунева, Ангеличин каза, че тя е европейка.

Относно Мартин ДимитровМартин Димитров Мартин Димитров е български политик, председател на СДС от декември 2008 г., съпредседател на ПГ на, бившият костовист каза, че той е смешен лидер на СДС.

Последвайте канала на

Десислава Станева
1692 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
Морския

2012.04.11 | 10:48

4
Най после проумяхте какъв е Костов.
ac

2012.04.11 | 09:25

1
кунева ,ако прибере тоя продажник,значи и тя е луда,човек продал се веднъж-ще се продаде и втори път.
Продажник е Костов

2012.04.11 | 10:48

3
Едно е да се продадеш, друго е да се осъзнаеш . Да не би да искаш да кажеш , че Кунева е отворила торбата с пари и кани депутатите на Костов ! Резултатите от изборите показват много ясно , че Костов сам се компрометира политически и най- близките му хора не могат да останат равнодушни пред безсилието да обясни защо избирате ли те му обърнаха гръб. Продажник е Костов , той предаде надеждите на избирателите си !

2012.04.11 | 10:48

2
Това и децата го знаят !

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини