Станишев: Образованието и здравеопазването са приоритети в алтернативата на БСП

  • 09 април 2012 18:16

  • 716
  • 4
Станишев: Образованието и здравеопазването са приоритети в алтернативата на БСП
©

Образованието и здравеопазването трябва да са ключови приоритети в цялостната алтернатива, която БСП ще предложи на гражданите.

Тази позиция изрази председателят на БСП и президент на ПЕС Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на на срещата си с членове и симпатизанти на левицата в Дупница, съобщиха от пресцентъра на партията. Според Станишев предстоящият Конгрес е много важен, защото БСП трябва да представи своята ясна идейна и политическа линия – алтернатива на ГЕРБ. „БСП трябва да излезе от Конгреса консолидирана и спокойна”, каза още лидерът на социалистите. Станишев определи ситуацията в страната като тежка и драматична. Той изрази тревогата си, че в наследство ГЕРБ ще оставят опоскана държава, неработеща икономика и растяща бедност.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
716 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
S

2012.04.10 | 22:06

3
Гризачев, не се безпокой за държавата, защото вие няма да наследите това управление! Гледай си"архара" и мисли за ПЕС, че без него си гола вода (не, че иначе не си!)!
РАСИСТ

2012.04.10 | 22:06

4
Софке,с Азис заедно ли си помагате с писането на български... :))Надявате се, мангалите от Герб да ви вкарат в парламента ли?Има да чакате...
daskalka

2012.04.10 | 22:06

2
Не е ли го срам,образованието му било приоритет! Как пък не! Защо не му беше приоритет като беше на власт? А унижаваше и се гавреше с учителската гилдия.

2012.04.10 | 22:05

1
Новото политическо мото на СерГей е - "...да свалим драстично цената на вазелина ,стига сме страдали !".

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини