"Атака" иска оставката на Фандъкова заради кучетата

  • 09 април 2012 13:55

  • 716
  • 3
"Атака" иска оставката на Фандъкова заради кучетата
©

"Атака" продължава борбата срещу бездомните кучета, след като миналата седмица предложиха промени в Закона за защита на животните.

Днес Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа поиска три оставки заради несправяне с този проблем. Лидерът на "Атака" настоява постовете си да напуснат столичният кмет Йорданка ФандъковаЙорданка Фандъкова Йорданка Асенова Фандъкова е родена в Самоков. Завършва средното си образование в 35-а руска, нейният заместник - Мария Бояджийска, както и новоназначеният шеф на „Екоравновесие" Манол Нейков.

По думите на Сидеров, въпреки многократните им изявления, че се вземат мерки, такива на практика няма и във всеки един момент можем да очакваме нова зловеща случка, подобна на тази с проф. Ботьо Тачков.

Атакистите настояват прокуратурата да се самосезира и спрямо Фандъкова, Бояджийска и Нейков, както и срещу бившия шеф на „Екоравновесие" Илиян Кърджев и да приложи член 289 от НК, а именно - длъжностно лице, което не изпълни служебните си задължения и в резултат на това причини вреда на другиго, получава до 5 г. лишаване от свобода.

"Крайно време е да се носи отговорност в България, тъй като заради безхаберие и корупция стигаме до подобни инциденти", заяви Сидеров и добави, че съществува риск, ако не бъдат предприети адекватни действия, и този случай да приключи със смяна на пионките.

"Това, че ГЕРБ се проваля, е ясно. Ясно е, че управлението на ГЕРБ е пълен хаос. Това управление обаче става опасно за живота на хората", категоричен бе Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа.

Последвайте канала на

716 3

Коментари 3

Добави коментар

2012.04.10 | 16:27

3
Благодаря ти Волене! Само стискам палци да издържиш по-дълго да се бориш срещу долните лекета
владо

2012.04.10 | 16:26

2
Смешен и жалък Сидеров- аман от пишман националисти, които гледат само собствение хал!Като идея Атака беше явление - но остана само пасмина изкуфели лумпени,зе съжаление!
Тенев

2012.04.10 | 10:11

1
И аз искам коренна промяма в общината. Ако в някои страни говорят за корупция, то тук в София тя е видна навсякъде. Глутници, разронени тротоари и никакво миене на улиците. Едно момиче загина в Студентски Град поради непочистени от снега тротоари. Нима няма да има наказателна отговорност за кмета на този район? Данъците ми се увеличават без да има никакъв резултат в потдръжката на града. От 4 години плащам луди пари за паркиране в синя зона. Не видях нито един поправен тротоар. Преди това обвиняаваха паркиралите по тротоарите 3 тонни джипове за разрухата. Къде потъват парите ни? Време е за евизия на общината.

Добави коментар

Водещи новини