ДПС: Правото на живот и здраве е най-свещено и то стои над всички останали

  • 29 април 2020 08:41

  • 794
  • 3
ДПС: Правото на живот и здраве е най-свещено и то стои над всички останали
© Кадър - Нова телевизия

Още от началото на мерките сме заявили, че ще подкрепяме кабинетът в това. За нас най-важно е човешкият живот. Подкрепяме Щаба в усилията им за защита на здравето и живота на българите. Общо всички трябва да изработим план как ще се действа оттук нататък. Не трябва да се работи на парче. Много сектори са засегнати и трябва да им се направи анализ. Мярката 60/40 даде своя резултат, запазени са 100 000 работни места. Това заяви депутатът от ДПС Халил Летифов в ефира на Нова телевизия.

На въпрос дали имат конкретни предложения Летифов заяви, че засегнатите сектори са много и той очаква анализ от правителството. "В него трябва да се защитава живота на хората и да се мисли за икономическите последици. Навременните мерки дадоха своя резултат", заяви той.

"Правото на живот и здраве е най-свещено и то стои над всички останали", категоричен бе Халил Летифов.

Мустафа Карадайъ: Мерките на правителството в тази криза са добри и задоволителни

Последвайте канала на

Novini.bg
794 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
TRUMP

2020.04.29 | 09:50

3
такова е нареждането . мор и заблуда и няма да ви пуснем да излизате . само до работа и обратно в кафеза. пълен контрол.

2020.04.29 | 09:49

2
Аркадаш -какво значи право на живот и здраве -гладен, болен мизерен,без пари без работа без грижи от никой ,да съществуваш като куче изхвърлен от собственика .Таково право не ми трябва

2020.04.29 | 09:40

1
ДПС заиграва с ГЕРБ по икономически причини и нищо друго .Но ще отговарят заедно за икономическите последици и за хилядите безработни и гладни и онеправдани хора

Добави коментар

Водещи новини