Станишев: Трябва да върнем държавата на хората

  • 05 април 2012 18:19

  • 5775
  • 101
Станишев: Трябва да върнем държавата на хората
©

"Да върнем държавата на хората" – с тези думи лидерът на БСП Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на изрази основната задача, която стои пред партията.

При срещата си с членове и симпатизанти на левицата в Бургас той остро критикува управлението на ГЕРБ, като изтъкна, че властта в момента контролира всекиго и всичко и това трябва да се промени.

Според Станишев, БСП трябва да стане партия на радикалната промяна и да предложи ясна алтернатива на сегашното управление. Лидерът на социалистите отбеляза, че мнозинството в парламента не представлява реално обществото и БСП трябва да даде ясен знак за необходима промяна.

Станишев добави, че дискусията за това как БСП ще спечели следващите избори и какви алтернативи ще предложи на гражданите е много по- важна от лидерската битка в партията.

По-рано днес Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на се срещна с членове и симпатизанти на БСП в Карнобат. Пред тях той заяви, че партията ясно ще определи свои червени линии и политики, от които няма да отстъпва. „Важно е да знаеш кой си”, коментира Станишев.

Последвайте канала на

Десислава Станева
5775 101

Свързани новини

Коментари 101

Добави коментар
В отговор на 117

2012.04.10 | 07:25

101
Е как да не се знае колко прост трябва да си, за да гласуваш за Герб ?! Че всички сме свидетели на това! Аз лошо от БСП от тройната коалиция аз досега не съм видял, докато те ни управляваха - живеех в пъти по-добре; работа ми се предлагаше на всяка крачка, държавата имаше относителен стабилитет. Ще гласувам за БСП и ще подкрепя всичко и всеки който смъкне най-просташкия и мутренски режим, който държавата ни е виждала в цялата си история ! Герб ще падне !

2012.04.08 | 08:31

98
Наистина е много приятно ,когато човек напише дадено становище ,веднага да се намери друг ,който да затвърди това становище ,по безспорен начин. Благодаря.
В отговор на "15 Ляв педал"

2012.04.07 | 10:52

94
Само за протокола - явно герберите всички сте прости като Мухобойката и за държавата Беларус не сте и чували. Не се учудвам. Иначе глупостите дето си ги написал са като от устата на някой квартален простак-бабаит. БСП са модерна социалистическа партия и разполагат с доста по-образовани специалисти от смехотворните гербери, дънещи се с гафове на всяка крачка. Колко езика говореше кандидат президента на БСП в сравнение с Плевнята, а ? И като сте такива върли анти-комунисти, как няма поне един представител от вас, който да е десидент от стария режим, преследван от ДС? Истинската комунистическа престъпност, сте вие! Как се става гавазин на тоталитарен лидер, смешковци ?! Колко прост трябва да си че да вярваш на Герб ?!

2012.04.08 | 08:32

100
Не се знае ,колко прост трябва да е човек ,за да гласува за ГЕРБ ,но се знае със сигурност ,че човек който иска да гласува за БСП ,не трябва просто да е прост ,трябва да е доказан ,пълен идиот.
хахах

2012.04.07 | 10:52

92
ако беше толкова умен, щеше да знаеш, че начина на писане издава потенциала на умственият багаж, а с тия етикети дето ги слагаш си вкарваш автогол. Калфин дори да знае повече езици в дебата си срещу Плевнелиев по tv7 се видя много добре кой има разпиляна мисъл и как Плевнелиев има в пъти по-добри ораторски качества. Руснаците са убили 7млн украйнци само за 1г(голодомор), същите червени пречупиха и народ, най-прекият наследник на траките, нещо, което и турците не успяха да направят. надявам се всички комунистри да страдат, както и тяхните деца, за това че пречупиха цял един народ! нищо 2013-та идва, а след нея и темида... тик так..тик..так..
"Да върнем държавата на хората"

2012.04.08 | 08:32

99
Абе СерГЙИЧО, ти от Марс ли падаш??? Те хората още през 2009г. си взеха държавата от тебе, какво още имаш да връщаш???
В отговор на 114

2012.04.08 | 08:31

97
Какво даваш за пример събития от преди почти век, бе гербер ? И какво общо има Украйна с Беларус или също както Полша и Чехия за Плевнята и те са все едно и също за тебе... Плевнята няма интелект на нивото на средно образование, за мен е загадка как тая плюнка я е завършил! Няма друга такава плюнка за президент никъде ! Явно още живеете още в Втората световна война! Питам въпрос на който никой от вас не е успял да отговори: защо като сте такива големи антикомунисти сред вашите депутати няма поне един, който да е бил десидент или преследван от ДС ? А ?

2012.04.07 | 18:40

96
Избирателна система има още от Римско време...Бедния винаги си е бил беден!Едни и същи дърпат конците,а вие се заблуждавате и си играете на Бойко и Станишев.Абсолютно няма никакво значение кой ще спечели на изборите.Проумейте го това.Спрете да гласувате и да се правите на глупаци.Те си играят с вас и ви се подхилкват зад гърба,като ви промиват мозъците чрез медии и изкуствено създадено напрежение.Сами си проваляте държавата.Никой не ви е виновен!
.

2012.04.07 | 18:07

95
Ако Станишко няма изгода от това да "върне държавата на хората" - никога няма да го направи. Доказвал се е хиляди пъти. По-вероятно е да иска да продаде дръжавата на хората, за да изкара някоя стотинка :)
goget

2012.04.07 | 10:52

93
абе тоя цървул няма ли да си затвори тъпата уста? деба съсела деба
na komunistite kraia

2012.04.07 | 10:52

91
tik...tak....tik...tak,nablijava

2012.04.06 | 23:55

90
Nai vajno e kakvo imame v djoba si.Ot 3 godini nqmame nikakvo poka4vane na zaplati i pensii.GERB ne misli za nas.Vzeli sa vlasta i trqbva da badat svaleni ina4e ni 4aka golqm glad.Kak ste si izy4im decata, kak ste si pomagame na roditelite, kak ste jiveem ottyk natatak- tova sa vaprosite....
ДОЛУ ГЕРБ!

2012.04.06 | 16:15

89
Сериозно сте сбъркали, герберски мутрички и корумпирани гъзобойколизци, че провал очаквал БСП и ще спечелите честно изборите. От мизерията която докарахте на всички, БСП спечели много нови симпатизанти сред всички хора от всички възрасти и интереси, включително и мен.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини