Илияна Йотова ще посети Тутракан

Вицепрезидентът Илияна ЙотоваИлияна ЙотоваИлияна Малинова Йотова е български политик , 5 ти Вицепрезидент на Република България , ще бъде в Тутракан утре, съобщиха от прессекретариата на президента.

Посещението е свързано с инициативата "Посланик за един ден", която посолството на Великобритания в България прави за трета поредна година. Вицепрезидентът подкрепя инициативата от нейното начало, се припомня в съобщението. 15-годишната Никол Георгиева от Тутракан е победителката, избрана от Илияна ЙотоваИлияна ЙотоваИлияна Малинова Йотова е български политик , 5 ти Вицепрезидент на Република България ,. Още 17 момичета работят с жени посланици в България.

Илияна Йотова ще открие дискусия, посветена на 20-годишния юбилей на Евроклуба към БТПП

В 11.00 часа вицепрезидентът ще посети Средното училище "Христо Ботев", където ще разговаря с ръководството и учениците. В 12.15 часа Илияна ЙотоваИлияна ЙотоваИлияна Малинова Йотова е български политик , 5 ти Вицепрезидент на Република България , ще се срещне с кмета на Тутракан Димитър Стефанов. В 12.40 часа вицепрезидентът ще посети Етнографския музей "Дунавски риболов и лодкостроене", а в 13.10 часа - Мемориалния комплекс "Военна гробница - 1916". На всички срещи Илияна ЙотоваИлияна ЙотоваИлияна Малинова Йотова е български политик , 5 ти Вицепрезидент на Република България , ще бъде заедно с Никол Георгиева.

Коментари

  1. 2020.02.26 | 21:08

    BASI i padenieto!

    Idiotova vece se cudi kade da se samopokani!

    Tocno kato RUMEN TAPOTO!

    Aide vdrugiden ia cakat v LIASKOVEC!

  1. 1

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Политика

още

Анкета

Каква ще бъде учебната година заради COVID-19?

Каква ще бъде учебната година заради COVID-19?

Избрано от Интернет