Ивелина Василева: Нарушенията срещу околната среда, са нарушения срещу хората

  • 21 февруари 2020 18:44

  • 361
  • 2
Ивелина Василева: Нарушенията срещу околната среда, са нарушения срещу хората
© БНТ

Фалшиви са новините срещу Борисов - това е една класическа хибридна война. Целта е да се дискредитира управлението на страната. Явно предизборната кампания е започнала, а фалшивите новини ще продължат и през тази година. Борисов опроверга слуха, че има къща в Барселона. Това заяви председателят на Комисията по околната среда и водите и депутат от ГЕРБ Ивелина Василева в предаването "Още от деня" по БНТ. 

"Имаше сериозно възмущение срещу президента, който организира партийно шествие на възпоменанието на паметника на Левски. Може би слуховете за Борисов трябваше да замаскират гафа на Радев. Факт е, че силите от тази атака искат да отдалечат България от Европа. Това е атака срещу управлението, тъй като България е в добро икономическо състояние и седи добре в Европа", каза още тя.

Председателят на Комисията по околна среда и водите коментира и актуалните теми с нелегалния внос и изгарянето на отпадъци:

"Разследващите органи си вършат работа по случая с ТЕЦ "Бобов дол". Винаги съм била “за” безкомпромисен контрол. Контролът е ключов, за това и се предприеха светкавични действия и по отношение на вноса на отпадъци. Прекратяваме практиката на експериментално изгаряне. ТЕЦ "Бобов дол" е имал разрешение експериментално горене в 3 инсталации", допълни Василева. 

ГЕРБ предлага регистърът за внос и износ на отпадъци да бъде публичен

"Никой не може да избяга от закона. Нарушенията срещу околната среда, са нарушения срещу хората", категорична бе Ивелина Василева

Последвайте канала на

Радина Лазарова
361 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2020.02.22 | 04:29

2

АМИ НАЛИ ВИЕ СТЕ ВЛАСТТА ОТ 10 ГОДИНИ.ЗНАЧИ НАРУШЕНИЯТА ВИЕ ГИ ТОЛЕРИРАТЕ И ДАЖЕ ОРГАНИЗИРАТЕ.А ТУКА НИ ХВЪРЛЯТЕ ПРАХ В ОЧИТЕ.

Анатема Айду Ци

2020.02.21 | 19:07

1

Не ни захранвайте с постни в манджи, ами пишете истината за луксозната къща в Барселона на единия от тримата шишковци.

Добави коментар

Водещи новини