ЕК започва наказателна процедура срещу България

  • 31 март 2012 17:41

  • 2756
  • 6
ЕК започва наказателна процедура срещу България
©

"След по-малко от месец Европейската комисия ще започне наказателна процедура срещу България заради неизпълнение по газовата директива", съобщи в Смолян Меглена КуневаМеглена Кунева Меглена Кунева е български политик, първи европейски комисар от България. Кунева е родена на 22 - председател на Сдружението "България на гражданите".

"Вече са ни изпратени първите писма по т.нар. газова директива, т.е. по либерализиране на газовия ни пазар. Ние бяхме длъжни да го либерализираме. Ще ни налагат глоби всеки ден. В зависимост от Брутния вътрешен продукт на страната, за всички страни са различни. Дано правителството да се справи и да либерализира пазара", съобщи първият български еврокомисар, информира БНР.

Меглена КуневаМеглена Кунева Меглена Кунева е български политик, първи европейски комисар от България. Кунева е родена на 22 коментира и отказа на България от проекта АЕЦ "Белене" и намеренията за строеж на газова централа:

"2008 година аз се борех в Европейската комисия, България беше най-засегнатата, България и Словакия, когато спряха доставките от Русия. Единствено на нашата страна бяха увеличени парите за газови връзки с Гърция и с Румъния. От 2008 година досега дума няма дали тези връзки са изградени. Газохранилището в Чирен пълно, празно, колко... имаме задължения за 90-дневни запаси винаги да поддържаме, къде сме. Няма никаква информация. Възможно ли е или не е възможно пренасянето на реактор. Аз бих поставила нещата така: програма за енергийна ефективност, за да се види колко можем да спестим, второ - енергийна стратегия, за да се види какъв микс ни е необходим, и трето - цена, производство, пазар."

Последвайте канала на

Десислава Станева
2756 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар
Светлин

2013.04.26 | 12:29

6
ГУШКАЩА СЕ ПОЦЕЛУЙКОВКА ЛИГАВЕЩА СЕ ПО И СЪС ПОЖЪЛТЯЛИТЕ БУЗИ НА СИМЕНЧО СЪВЕТСКИ!НЕКА ВСИЧКИ ЗАИНТЕРЕСУВАНИ НАМЕРЯТ КЛИПА,КЪДЕТО ДЕСЕ ЧЕРВЕНУШКАТА ХЛИПАШЕ,ГУКАШЕ И ЛАКЕЙНИЧЕШЕ!

2013.04.26 | 12:27

5
След като ,благодарение на Кунева - Пръмова ,едно време бяха закрити част от енерго блоковете в АЕЦ "Козлодуй" ,сега същата личност ,потрива радостно ръчички ,защото ЕК щяла да започне наказателна процедура ,срещу България ! И тази същата , се готви да ни управлява ?! Наистина - безпределна наглост !

2013.04.26 | 12:27

3
Тя че е долна курва - такава е. Но и че Борисов е курва - курва е. Едната съсипа същестуващото, другия съсипа бъдещото. Едната омъжена за червен принц, другият женен за червена принцеса. Лика прилика.

2013.04.26 | 12:27

4
tolkova mnogo i li4i 4e dumi niamam
codger

2013.04.26 | 12:27

2
Това е престъпник, престъпник, който се разхожда свободно, това е пример за мъртвото гражданско общество, една чифутска курва, която осъди на глад, мрак и мизерия България ! Плюя на сурата на този изверг !
nqmam

2013.04.24 | 15:57

1
тази сигурно се радва много

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини