Ето какви закони ще приемат депутатите през седмицата

  • 11 февруари 2020 18:42

  • 800
  • 0
Ето какви закони ще приемат депутатите през седмицата
© Булфото (архив)

Народното събрание ще обсъди на второ четене промените в Закона за висшето образование. Това предвижда точка първа от проектопрограмата за работа на депутатите в четвъртък.

В дневния ред за четвъртък е и второто гласуване на Законопроект за изменение и допълнение на Закона за безопасно използване на ядрената енергия и второто четене на промените в Закона за предприятията на социалната и солидарна икономика. На второ четене ще бъдат разгледани утре промените в Закона за туризма. В проекта на програма за сряда са и първите гласувания на промени в Закона за административното регулиране на производството и търговията с оптични дискове, матрици и други носители, съдържащи обекти на авторското право и сродните му права, както и измененията в Закона за техническите изисквания към продуктите.

Парламентът даде мандат за влизане в еврозоната само при курс от 1.95583 лева за евро

В петък се очаква парламентът да ратифицира Споразумението за предоставяне на консултантски услуги, засилващи устойчивостта към рискове от бедствия, между Министерството на вътрешните работи на Република България и Международната банка за възстановяване и развитие, подписано в София на 6 декември 2019 г. След ратификацията е предвиден редовен парламентарен контрол.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
800 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини