Скандал в парламента! Цветанов и Миков се хванаха за гушите

  • 30 март 2012 12:26

  • 14862
  • 25
Скандал в парламента! Цветанов и Миков се хванаха за гушите
©

Жесток скандал се развихри в Народното събрание по време на парламентарния контрол.

В спорове влязоха бивш и настоящ министър на вътрешните работи.

 Депутатът от Коалиция за България Михаил МиковМихаил Миков Михаил Райков Миков е съвременен български политик, депутат и председател на 42-то Народно заяви: „Имах силен политически кабинет и не случайно проверките по Шенген в моя период бяха положителни, не случайно проектите по Шенген се случиха тази година. Днес какво става – няма политически кабинет. Министерството се ръководи чрез смесване на политическа и експертна власт. Министърът е избрал да усили охранителите. Той се движи с толкова охрана, колкото беше моят кабинет. Това е разликата – аз пътувах с шофьор. Същото е – вместо политически кабинет – охрана".


Вътрешният министър Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа му отговори с думите:"Вие в какво време сте живели и управлявали? Първата проверка по Шенген беше ноември 2009 г. Представяте ли си - каква е мотивацията в тези хора да станат политици? С вашия политически кабинет – договора, който подписахте за българските документи за самоличност, беше на стойност 116 млн. евро, а договорът, който предоговорих, е с 14 млн. евро по-малко и това даде възможност за справедливост. Вие не защитихте интереса на българските граждани”, каза Цветанов.

„Каква охрана на вас ви е необходима? Имаше 18 отвличания във вашия мандат. Вие бяхте безгласна буква и безопасна игла. Защо не поставяте въпроса за убийството на адвоката Луков? Какво направихте, за да не бъде извършено това убийство във Велико Търново и дни преди изборите какво направихте тази група да не извърши следващото убийство – на Румен Рачев? Изхарчихте парите с този кабинет и превърнахте МВР в импотентен орган”, заяви Цветанов. Охраната не е по желание на министъра, а по отношение на НСО, допълни той.

„Най-скъпата оферта, която е имало в България, е за купуването на 1000 принтера в МВР. Бяха закупили принтери за по 3000 лв. Г-н Миков, загрижен за българските полицаи, им купува принтери с четири цвята. В края на 2010 г. бяха закупени за 780 000 лв. 1000 компютъра и 1000 принтера. Кажете ми за 2 300 000 какви са тези принтери, които ще могат да компенсират това”, пита Цветанов.

„Ако сте толкова добри и свестни, защо за 4 години не реализирахте АЕЦ „Белене”, защо не го направихте ефективен. Трябваше да има край, за да има край и на лъжата и илюзията, която вие създадохте”, бе категоричен Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа.

"Тук дисциплината е станала невъзможна", посочи още Цветанов.

Последвайте канала на

Десислава Станева
14862 25

Свързани новини

Коментари 25

Добави коментар
.

2012.05.31 | 14:15

22
Добре казано от страна на Цветанов
.

2012.03.30 | 18:28

1
Въпреки че на моменти си мисля че играят комбина.. единия повдига въпроса за охрана (като се замисли човек, от къде на къде? Какво ще постигне с тоя глупав въпрос?) И от там управляващите почват да обесняват - тук по-евтино, тук има разлика и т.н. което вероятно е така. Но ми се струва малко като... преструкуриране на мафиите.. подчертавам че е само на моменти и че въобще не съм сигурен че има някаква конспирация! Защото като се замисля, за мен Станишев и въобще всички от предните управляващи дрънкат само и единствено безмислени глупости.. но пък в същото време успяват да държат някакв електорат... това България е много странна държава :)
Катринка

2012.03.31 | 16:35

10
По-скоро това тук е спекулация. Според мен не играят в комбина, ами напъните, които партиите прилагат са с цел да се свали сегашното правителство. Проблема е, че поне по мои наблюдения сегашното правителство наистина полага усилия, за да направи нещо. Вярно, една птичка пролет не прави, но не можем да отречем, че има леко развитие на страната като цяло. А останалите партии, в момента имат за цел да свалят парвителството, защото сегашното правителство грам не му пука за останалите партии и си работи така както сметне за добре. Ето например, когато се спекулираха раздаванията на бонусите, Борисов веднага уволни служителите, които сметна, че не им е мястото там, а когато поиска старото правителство да върне своите, те се покриха масово. И от друга страна, всички партии само коментират, така както те виждат, но когато те бяха на власт - какво? Какво оставиха на ГЕРБ - една източена държава, защото пърламентарният контрол бе толкова плосък, че всеки си правеше каквото на него му е угодно. Ето, това е проблема, всеки иска да лапа парички на гърба на българите, без да си дава сметка, че ние сме зависими от тях.. Но ако ние се надигнем, те ще бъдат смазани. Но това е друга тема..

2012.05.31 | 14:16

23
не може да говори за честност и прозрачно управление човек който за да се запази чист от далаверите си натопи свой роднина .Цецо я си кажи от къде взе и кой ти даде тези пари за апартаментите ти Превърнал си полицията в угода на една партия -герб и престани да говориш и да плюеш в прекия смисъл .Идва ви края и тогава горко ви.Какви ли неща ще излезат на яве .
da be da

2012.05.31 | 14:16

24
Едни оправдания и много обвинения.Това са герберастите.И пълна разруха,корупция,увеличена престъпност,лъжи и нищо свършено разбира се.

2012.03.30 | 22:22

3
Да обясним малко по-подробно въпроса с личните карти и Шенген. За да може да се проследява ВСЕКИ отделен индивид като изискване е да се поставят микро чипове в личните документи. Спряха ни за присъединяване към Шенген, защото нашите момчета не можаха да се организират и да издадат нови лични карти на всички (особено на мангалите, които се водят 100 мангала на един адрес). Ако сте достатъчно параноични, разпорете шофьорската си книжка, ако е от новите и ще забележите чипа- прилича на тези от GSM карта отвътре. Станишев изпълни това изискване за номерата на автомобилите. Проследява се със сателит. Не съм сигурен дали тези радио-сигнали на напълно безвредни за организма. За правото на лична свобода изобщо спираме да говорим.
dds

2012.03.30 | 22:22

4
koi im pishe scenariite na tezi ??
ЗА ВСИЧКИ СКЕПТИЦИ !!!

2012.03.31 | 12:53

7
ВЕЧЕ РАБОТИ!!!Социалната мрежа, която ще дели 50% от приходите си със своите потребители вече РАБОТИ!!Проверете на wazzub.com и открийте една социална мрежа по-хубава от фейсбук, с много повече опции и улеснения!Бъдете първи, създайте клуб или блог по ваша любима тема или хоби!Наслаждавайте се!Към този сайт ще бъде добавена, търсачка, видеосподеляне, безплатни игри и още много други! СУПЕР РАЗЛИЧНОТО и истинското е, че wazzub ще дели 50% от приходите си всеки месец с регистрираните потребители.Завинаги, като заплата!Само за регистрираните до 9 април 2012!!Доверието на първите ще бъде оценено от Wazzub, те ще покажат на света, че е възможно да се работи в интерес на потребителите!Фейсбук и Гугъл печелят милиарди, но не дават нищо, вземете своето сега, за да живеете по-леко в бъдеще!Регистрирайте се и поканете няколко приятели!Не се изискват никакви пари, вложения или инсталация на софтуер.Не се клика върху никакви банери, не се гледат никакви реклами!Регистрацията става за минута – нужни са мейл и име.След това ще получите писмо с кратки съвети.Целият свят говори за wazzub, погледнете и в youtube! Шанса е уникален, вземете част от милиардите на големите компании, wazzub ви ги предлага само сега!!Само до 9-ти април 2012! М Н О Г О В А Ж Н О:===>>> СЛЕД КАТО СЕ РЕГИСТРИРАТЕ,ПОТВЪРДЕТЕ РЕГИСТРАЦИЯТА СИ ОТ ЛИНКА,КОЙТО ЩЕ ВИ БЪДЕ ИЗПРАТЕН В ПОЩАТА ВИ ОТ WAZZUB.В ПРОТИВЕН СЛУЧАЙ,НАКРАЯ ЩЕ ЗАГУБИТЕ ВСИЧКО,В СМИСЪЛ ВСЕКИ ЕДИН ДОЛАР КОЙТО СТЕ СПЕЧЕЛИЛИ,КАТО СТЕ ПОКАНИЛИ НЯКОГО.Регистрацията става с покана. За Вас тя е тук: http://signup.wazzub.info/?lrRef=fbaa0cc0
agabaga

2012.05.31 | 14:14

21
След падането на това правителство, ще има вече ефективно осъдени министри.
evgeni

2012.03.30 | 22:22

5
Относно: Няма ли патриоти в България !!! Дата: Петък, 2012, Март 30 14:11:46 ЕЕЩ Имало едно време Гюровица.Та попитали я: "Имаше ли Умник Гюро глава, или нямаше".Това на Първо Време.На второ време казали,че "Совите не са това ,което Са !!!" Това са просто филми от детските години,но сега действителността е подобна за България. Когато компроментирани български АБВ-Глупаци се използват като маша за прехвърляне на Горещи Въглени от Исток на Запад и Обратно,за да се реализират проекти като "Енергетики" и "ЩИТ",то да знаете,че спектакъла се плаща от зрители и любители на "Листопади ЛТД" в България и Европа.Такива ми ти работи за "Приз" и "Статуетки", а някога Д.Донев си ги Възпя още преди да беше "АБВ".Така е когато юдейския "бог" и "православния " се Препират. Ако всички бяха в Христа щеше ли да има Кавички ?
evgeni

2012.03.30 | 22:22

6
До: gospodari@gospodari.com Относно: до човекът с "визия" , "1001 ЖЕлания" и Арменска Хитрост Дата: Петък, 2012, Март 30 12:31:02 ЕЕЩ ,Ало-о-о,господин Халваджане, здрасти.Явно се вписваш в Обопщителний образ на "православната" попска мисъл и дело.Имаш си "теле,визия" ,"1001 Желания" и "Хитрост"-арменска.Обаче, да ти кажа нещо под секрет.Ще има да ядеш още Сухи Пасти докато стигнеш Кеворк Кеворкян и "етническия"-Първанов ! Вчера гледах по ТВ как Румен Петков се опитва да имитира "Батето",но не става.Първо,някой му е казал,че има явна прилика-визуална и "CV" с него/Батето/,та затова говореше за реклами/вероятно за "Столичная'" и спорт.Да ама не става !!! Иван може да обичаше "Столичная",беше и Шоумен,но си имаше и Достойни черти за уважение и конкретно-обичаше спорта.Докато бледото подобие/имитиращият го/,Тра-ла, Ла-ла, Ла, Ла-ла, Ла-ла/смелодията на-"Който зеленчуци не яде",няма си,има си ама за Кримихрониката-Неиздадената АБВ.Знеш ли колко е грозно да имитираш и подражаваш някого,особено ако е Платено ?! Тебе ли намериха да излъскаш имиджа на "ОБРАЗА НА ЗВЯРА" ????! Ако арменския ти "хумор" се е харесал на леля ти, на вуйна ти, на Баба ти, и на сринка ти и на нейната, всички любители на "Листопади", и са ти казали :"Браво Мъгърдич",да знаеш,че времето вече на попове,Първанов,Борисов и Арменски Хитрости не е далече да е зависимо от "Тик-так"-рекламата.Широкоспектърен е-меил,но има И още.Сега малко за твоите и на дядо поп дървени богове.Окачвате ги по стените във вашите православни изложби наречени "църкви"Кадите им,Пеете им и после ги обявявате за чудотворни. Симпатяги и Мошеници като Въртоломей и Бенедикт изнасят Световни Представления със своите си "истини",но и симпатяги като тебе Дооформят Нещата.Обаче Господ казва,че използвате Неговото Име за гнусни цели и карате хората да се кланят на -"ОБРАЗА НА ЗВЯРА". Няма да влизам в конкретика и какво казва Господ чрез Словото Си и Евангелието,но ще ти кажа,че вашите "духовни" водачи наречени "отци" ЩЕ ИЗБЯГВАТ ОБЩЕСТВЕНИ ДИСКУСИИ И ОБСЪЖДАНЕ на Словото и Евангелието и ще Бягат като Сатана от Истината !!! И да знаеш,че Тик-так"-рекламата е вече позната И в България.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини