БСП към ГЕРБ: Некадърници!

  • 30 март 2012 12:16

  • 5972
  • 34
БСП към ГЕРБ: Некадърници!
©

Парламентарната група на Коалиция за България настоява спешно да бъде публикуван докладът на консултанта по проекта АЕЦ „Белене”.

Коалиция за България започва и консултации за вот на недоверие.

"Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г и ГЕРБ загробиха АЕЦ „Белене”. Отказът е фатален за България и цената ще платят българските потребители",  заяви депутатът от Коалиция за България Петър Димитров.

„България ще бъде изправена пред непосилни цени. Това е директно предателство спрямо националните интереси. Демонстрирахте пред Европа и света, че страната е неспособна да реализира втори ядрен проект за 30 години. Не българите, вие сте неспособни”, обърна се Димитров към управляващите.

"След няколко години България ще се превърне във вносител на енергия и цените ще надминат тези в съседните страни. Решението ви е икономическа глупост", каза Димитров.

"България се ангажира да плати още много пари. Загубите от пропуснати ползи се измерват с милиарди. Приходите от един реактор годишно са 800 млн. лв.", подчерта той.

„Изграждането на газова централа в Белене е нелепо.  Теорията с преместването на реактора в "Козлодуй" е нелепа, защото само получаването на разрешение, ще отнеме няколко години. Кой и как ще гарантира качеството на реактора, който ще влезе в сила след 15 години? Решението ви е катастрофа и ще легне като отгворност и върху председателя на парламента Цецка ЦачеваЦецка ЦачеваЦецка Цачева Данговска е министър на правосъдието в кабинета "Борисов 3" от 4 май 2017 г. одо 23. Не можем да отминем с мълчание и нескритата радост на депутатите от Синята коалиция – на какво се радвате – на реалната заплаха България от износител да стане вносител на електроенергия? След 15 години този реактор ще бъде ли по-млад и по-надежден”, попита Петър Димитров.

„Въпросът за отговорността на премиера не може да бъде избегнат. Той отново извежда на преден план въпроса за вот на недоверие към правителството. Започваме консултации с опозиционните партии и независимите депутати”, посочи Димитров.

Последвайте канала на

Десислава Станева
5972 34

Коментари 34

Добави коментар
кандидат емигрант

2012.03.31 | 11:56

28
защо ни затривате? защо затривате бъдещето на нашите и вашите деца, и бъдещето на България като цяло? заради шепа жълтици ли? няма да ги отнесете с вас в гроба! работете за България, а не за вас!
e

2012.03.30 | 17:19

2
Относно: до човекът с "визия" , "1001 ЖЕлания" и Арменска Хитрост Дата: Петък, 2012, Март 30 12:31:02 ЕЕЩ ,Ало-о-о,господин Халваджане, здрасти.Явно се вписваш в Обопщителний образ на "православната" попска мисъл и дело.Имаш си "теле,визия" ,"1001 Желания" и "Хитрост"-арменска.Обаче, да ти кажа нещо под секрет.Ще има да ядеш още Сухи Пасти докато стигнеш Кеворк Кеворкян и "етническия"-Първанов ! Вчера гледах по ТВ как Румен Петков се опитва да имитира "Батето",но не става.Първо,някой му е казал,че има явна прилика-визуална и "CV" с него/Батето/,та затова говореше за реклами/вероятно за "Столичная'" и спорт.Да ама не става !!! Иван може да обичаше "Столичная",беше и Шоумен,но си имаше и Достойни черти за уважение и конкретно-обичаше спорта.Докато бледото подобие/имитиращият го/,Тра-ла, Ла-ла, Ла, Ла-ла, Ла-ла/смелодията на-"Който зеленчуци не яде",няма си,има си ама за Кримихрониката-Неиздадената АБВ.Знеш ли колко е грозно да имитираш и подражаваш някого,особено ако е Платено ?! Тебе ли намериха да излъскаш имиджа на "ОБРАЗА НА ЗВЯРА" ????! Ако арменския ти "хумор" се е харесал на леля ти, на вуйна ти, на Баба ти, и на сринка ти и на нейната, всички любители на "Листопади", и са ти казали :"Браво Мъгърдич",да знаеш,че времето вече на попове,Първанов,Борисов и Арменски Хитрости не е далече да е зависимо от "Тик-так"-рекламата.Широкоспектърен е-меил,но има И още.Сега малко за твоите и на дядо поп дървени богове.Окачвате ги по стените във вашите православни изложби наречени "църкви"Кадите им,Пеете им и после ги обявявате за чудотворни. Симпатяги и Мошеници като Въртоломей и Бенедикт изнасят Световни Представления със своите си "истини",но и симпатяги като тебе Дооформят Нещата.Обаче Господ казва,че използвате Неговото Име за гнусни цели и карате хората да се кланят на -"ОБРАЗА НА ЗВЯРА". Няма да влизам в конкретика и какво казва Господ чрез Словото Си и Евангелието,но ще ти кажа,че вашите "духовни" водачи наречени "отци" ЩЕ ИЗБЯГВАТ ОБЩЕСТВЕНИ ДИСКУСИИ И ОБСЪЖДАНЕ на Словото и Евангелието и ще Бягат като Сатана от Истината !!! И да знаеш,че Тик-так"-рекламата е вече позната И в България.

2012.03.30 | 17:21

3
EВГЕНИ,ПАК ЛИ ТЕ ИЗПУСНАХА САНИТАРИТЕ БРЕ?????връщай се в психодиспансера,че са ти изгладили ризката с дългите ръкави)))
Георги Иванов

2012.03.31 | 11:55

27
Искаме РЕФЕРЕНДУМ за АЕЦ-Белене. Щом ГЕРБ се отказва от завършването на АЕЦ- Белене - искаме ОСТАВКАТА им и да заминават с американският посланик навън. Защо Турция иска да строи руска атомна централа,а нашите национални предатели отказват???
Дегенерат

2012.03.30 | 20:42

11
Боже, колко мъка има по този свят??? Колко глупави българи с елементарни идеи и ниска грамотност? От глупав - по-глупав в тази държава. Кажете ми, приятели, защо трябва да строим една икономически, финансово неизгодна и изобщо безсмислена атомна централа? Да се заробваме в близките 40 години, която съмнително ще изкара 10 години на постоянно покачващите се европейски стандарти? На ви БСП - боклуци!
Бля бля

2012.03.30 | 20:22

10
Тъпак, ГЕРБаджийски. За 20 год. щяхме да я изплатим, а сега Русия ще ни го вкара един голям защото, и ще си плащаме скъпия им газ и т.н. а ти и Тиквата и вие се махайте вече че им писна на хората да гледа тая мутра, която се чуди каква простотия да измисли и как да унищожи всичко градено с десетилетия.

2012.03.30 | 17:26

7
Ти да не си професор Вучков, бе приятелю? Точно като него говориш и си точно толкова тъп. Значи е икономически неизгодно да строим АЕЦ Белене, защото няма пазар за тока, обаче е много изгодно да построим седми и осми блок на Козлодуй, че и още една газова електроцентрала, защото за тях пазар има. Твоето малоумие може да се сравни единствено с малоумието на Боко.
Искам референдум

2012.03.30 | 21:33

12
БОЙКО е ЕНИЧАР ! Искам референдум за АЕЦ"Белене" ! Искам сам да си решавам съдбините и цената на тока за децата и внуците ми!А не изконният враг на рода български англо-саксонците и контролираните от тях САЩ!Никой няма право да решава вместо мен
писна ми от спама на админите

2012.03.30 | 21:33

13
искаш ама няма,що не рева за референдум по татово време а?щото щяха да ти натрошат кокалите в белене,сега ще мълчиш щото заради такива като теб дето гласуват за овчаро свинарските внуци сме на тоя хал

2012.03.30 | 17:24

4
i az iskam zatvor za vas komunisti4eski kradzi i mai skoro 6te ima
ЗА ВСИЧКИ СКЕПТИЦИ !!!

2012.03.30 | 17:24

5
ВЕЧЕ РАБОТИ!!!Социалната мрежа, която ще дели 50% от приходите си със своите потребители вече РАБОТИ!!Проверете на wazzub.com и открийте една социална мрежа по-хубава от фейсбук, с много повече опции и улеснения!Бъдете първи, създайте клуб или блог по ваша любима тема или хоби!Наслаждавайте се!Към този сайт ще бъде добавена, търсачка, видеосподеляне, безплатни игри и още много други! СУПЕР РАЗЛИЧНОТО и истинското е, че wazzub ще дели 50% от приходите си всеки месец с регистрираните потребители.Завинаги, като заплата!Само за регистрираните до 9 април 2012!!Доверието на първите ще бъде оценено от Wazzub, те ще покажат на света, че е възможно да се работи в интерес на потребителите!Фейсбук и Гугъл печелят милиарди, но не дават нищо, вземете своето сега, за да живеете по-леко в бъдеще!Регистрирайте се и поканете няколко приятели!Не се изискват никакви пари, вложения или инсталация на софтуер.Не се клика върху никакви банери, не се гледат никакви реклами!Регистрацията става за минута – нужни са мейл и име.След това ще получите писмо с кратки съвети.Целият свят говори за wazzub, погледнете и в youtube! Шанса е уникален, вземете част от милиардите на големите компании, wazzub ви ги предлага само сега!!Само до 9-ти април 2012! М Н О Г О В А Ж Н О:===>>> СЛЕД КАТО СЕ РЕГИСТРИРАТЕ,ПОТВЪРДЕТЕ РЕГИСТРАЦИЯТА СИ ОТ ЛИНКА,КОЙТО ЩЕ ВИ БЪДЕ ИЗПРАТЕН В ПОЩАТА ВИ ОТ WAZZUB.В ПРОТИВЕН СЛУЧАЙ,НАКРАЯ ЩЕ ЗАГУБИТЕ ВСИЧКО,В СМИСЪЛ ВСЕКИ ЕДИН ДОЛАР КОЙТО СТЕ СПЕЧЕЛИЛИ,КАТО СТЕ ПОКАНИЛИ НЯКОГО.Регистрацията става с покана. За Вас тя е тук: http://signup.wazzub.info/?lrRef=fbaa0cc0
evgeni

2012.03.30 | 17:24

6
Относно: Няма ли патриоти в България !!! Дата: Петък, 2012, Март 30 14:11:46 ЕЕЩ Имало едно време Гюровица.Та попитали я: "Имаше ли Умник Гюро глава, или нямаше".Това на Първо Време.На второ време казали,че "Совите не са това ,което Са !!!" Това са просто филми от детските години,но сега действителността е подобна за България. Когато компроментирани български АБВ-Глупаци се използват като маша за прехвърляне на Горещи Въглени от Исток на Запад и Обратно,за да се реализират проекти като "Енергетики" и "ЩИТ",то да знаете,че спектакъла се плаща от зрители и любители на "Листопади ЛТД" в България и Европа.Такива ми ти работи за "Приз" и "Статуетки", а някога Д.Донев си ги Възпя още преди да беше "АБВ".Така е когато юдейския "бог" и "православния " се Препират. Ако всички бяха в Христа щеше ли да има Кавички ?
evgeni

2012.03.30 | 16:58

1
До: gospodari@gospodari.com Относно: до човекът с "визия" , "1001 ЖЕлания" и Арменска Хитрост Дата: Петък, 2012, Март 30 12:31:02 ЕЕЩ ,Ало-о-о,господин Халваджане, здрасти.Явно се вписваш в Обопщителний образ на "православната" попска мисъл и дело.Имаш си "теле,визия" ,"1001 Желания" и "Хитрост"-арменска.Обаче, да ти кажа нещо под секрет.Ще има да ядеш още Сухи Пасти докато стигнеш Кеворк Кеворкян и "етническия"-Първанов ! Вчера гледах по ТВ как Румен Петков се опитва да имитира "Батето",но не става.Първо,някой му е казал,че има явна прилика-визуална и "CV" с него/Батето/,та затова говореше за реклами/вероятно за "Столичная'" и спорт.Да ама не става !!! Иван може да обичаше "Столичная",беше и Шоумен,но си имаше и Достойни черти за уважение и конкретно-обичаше спорта.Докато бледото подобие/имитиращият го/,Тра-ла, Ла-ла, Ла, Ла-ла, Ла-ла/смелодията на-"Който зеленчуци не яде",няма си,има си ама за Кримихрониката-Неиздадената АБВ.Знеш ли колко е грозно да имитираш и подражаваш някого,особено ако е Платено ?! Тебе ли намериха да излъскаш имиджа на "ОБРАЗА НА ЗВЯРА" ????! Ако арменския ти "хумор" се е харесал на леля ти, на вуйна ти, на Баба ти, и на сринка ти и на нейната, всички любители на "Листопади", и са ти казали :"Браво Мъгърдич",да знаеш,че времето вече на попове,Първанов,Борисов и Арменски Хитрости не е далече да е зависимо от "Тик-так"-рекламата.Широкоспектърен е-меил,но има И още.Сега малко за твоите и на дядо поп дървени богове.Окачвате ги по стените във вашите православни изложби наречени "църкви"Кадите им,Пеете им и после ги обявявате за чудотворни. Симпатяги и Мошеници като Въртоломей и Бенедикт изнасят Световни Представления със своите си "истини",но и симпатяги като тебе Дооформят Нещата.Обаче Господ казва,че използвате Неговото Име за гнусни цели и карате хората да се кланят на -"ОБРАЗА НА ЗВЯРА". Няма да влизам в конкретика и какво казва Господ чрез Словото Си и Евангелието,но ще ти кажа,че вашите "духовни" водачи наречени "отци" ЩЕ ИЗБЯГВАТ ОБЩЕСТВЕНИ ДИСКУСИИ И ОБСЪЖДАНЕ на Словото и Евангелието и ще Бягат като Сатана от Истината !!! И да знаеш,че Тик-так"-рекламата е вече позната И в България.
1

2012.03.30 | 17:58

9
По принцип е много хубаво да имаме още една Аец и да сме енергиен център на балканите ама дали това е рентабилно?България има ли излишни 7-8 милиарда да вложи сега и да чака възвращаемост след 40 години?Отговора е ясен-нямаме такива пари и тръгнем ли да стройм сега ще закопаем и пра внуците си в дългове.Най-добре е БСП да върне на държавата 2-та милиарда който е заровила в дупката в Белене или си е разпределила.Може да се почне със спиране на държавните субсидии към БСП , а другите пари или ще намерят или ще излежат в затвора!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини