Плевнелиев на първо официално посещение в Италия

  • 30 март 2012 07:37

  • 865
  • 2
Плевнелиев на първо официално посещение в Италия
©

По покана на президента Джорджо Наполитано, българският държавен глава Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното ще направи официално посещение в Италия.

Това е първа официална визита на президента Плевнелиев след встъпването му в длъжност, съобщиха от прессекретариата на държавния глава.

Посещението на Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното започва със среща с неговия италиански колега Джорджо Наполитано.

Сред основните теми в разговора между двамата президенти ще бъдат възможните мерки за активизиране на търговско-икономическите отношения и насърчаване на взаимните инвестиции. Ситуацията в ЕС, ролята на България и Италия в европейската общност също ще бъдат във фокуса на двустранната среща.
Българският държавен глава ще разговаря и с председателя на Долната камара на Италианския парламент Джанфранко Фини.

Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното ще посети църквата „Св.Св. Викентий и Анастасий” и ще се срещне с представители на италианските предприемачески среди и на българската общност.
В делегацията на президента са министърът на външните работи Николай МладеновНиколай Младенов Николай Евтимов Младенов е избран за министър на външните работи от 41-ото Народно събрание на 27, секретари на държавния глава.

Последвайте канала на

Десислава Станева
865 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
ЗА ВСИЧКИ СКЕПТИЦИ !!!

2012.03.31 | 18:37

1
ВЕЧЕ РАБОТИ!!!Социалната мрежа, която ще дели 50% от приходите си със своите потребители вече РАБОТИ!!Проверете на wazzub.com и открийте една социална мрежа по-хубава от фейсбук, с много повече опции и улеснения!Бъдете първи, създайте клуб или блог по ваша любима тема или хоби!Наслаждавайте се!Към този сайт ще бъде добавена, търсачка, видеосподеляне, безплатни игри и още много други! СУПЕР РАЗЛИЧНОТО и истинското е, че wazzub ще дели 50% от приходите си всеки месец с регистрираните потребители.Завинаги, като заплата!Само за регистрираните до 9 април 2012!!Доверието на първите ще бъде оценено от Wazzub, те ще покажат на света, че е възможно да се работи в интерес на потребителите!Фейсбук и Гугъл печелят милиарди, но не дават нищо, вземете своето сега, за да живеете по-леко в бъдеще!Регистрирайте се и поканете няколко приятели!Не се изискват никакви пари, вложения или инсталация на софтуер.Не се клика върху никакви банери, не се гледат никакви реклами!Регистрацията става за минута – нужни са мейл и име.След това ще получите писмо с кратки съвети.Целият свят говори за wazzub, погледнете и в youtube! Шанса е уникален, вземете част от милиардите на големите компании, wazzub ви ги предлага само сега!!Само до 9-ти април 2012! М Н О Г О В А Ж Н О:===>>> СЛЕД КАТО СЕ РЕГИСТРИРАТЕ,ПОТВЪРДЕТЕ РЕГИСТРАЦИЯТА СИ ОТ ЛИНКА,КОЙТО ЩЕ ВИ БЪДЕ ИЗПРАТЕН В ПОЩАТА ВИ ОТ WAZZUB.В ПРОТИВЕН СЛУЧАЙ,НАКРАЯ ЩЕ ЗАГУБИТЕ ВСИЧКО,В СМИСЪЛ ВСЕКИ ЕДИН ДОЛАР КОЙТО СТЕ СПЕЧЕЛИЛИ,КАТО СТЕ ПОКАНИЛИ НЯКОГО.Регистрацията става с покана. За Вас тя е тук: http://signup.wazzub.info/?lrRef=fbaa0cc0
deqna todorova

2012.03.31 | 18:40

2
Super

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини