Румен Радев заминава на посещение в Израел

  • 20 януари 2020 12:22

  • 299
  • 3
Румен Радев заминава на посещение в Израел
© Булфото (архив)

От 21 до 23 януари президентът Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на ще бъде на посещение в Държавата Израел. Визитата на българския държавен глава е по покана на израелския му колега президента Реувен Ривлин по случай отбелязването на 75-ата годишнина от освобождаването на Освиенцим и Деня за възпоменание на Холокоста. Във възпоменателното събитие се очаква да участват над 40 държавни и правителствени ръководители от цял свят.

На 21 януари Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на ще проведе среща със своя колега Реувен Ривлин в президентския дворец в Ерусалим. Държавният глава ще разговаря в Кнесета и с председателя Юли-Йоел Еделщайн.

По-късно през деня българският президент и водената от него делегация ще се срещнат с членове на института „Яд Вашем“.

На 22 януари Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на ще посети Центъра за мир и иновации “Перес“, както и  компанията за автономни автомобили Mobilеye.

На 23 януари българският президент ще представлява страната ни на Петия международен форум за Холокоста в мемориала „Яд Вашем“. Официалното събитие, което отбелязва 75-ата годишнина от освобождаването на Освиенцим и Деня за възпоменание на Холокоста е под патронажа на израелския президент Реувен Ривлин. По-късно в Тел Авив Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на ще присъства на премиерната прожекция на израелско-българския документален филм „Следващото поколение“ на българския режисьор Димитър Гочев. След края на филма държавният глава ще се срещне с представители на българската общност.

В рамките на визитата си президентът Радев ще проведе двустранни срещи със свои колеги.

По време на посещението си в Израел българският държавен глава ще бъде придружаван от съпругата си Десислава Радева.

 

Последвайте канала на

Десислава Станева
299 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
ЕВРЕЙСКИ ОТПАДЪК

2020.01.20 | 12:40

1

ПО ДЕЛАТА ЩЕ ГИ ПОЗНАЕТЕ-----ЦИОНИСТИТЕ

Мъдурко десов

2020.01.20 | 13:03

2

Деса има нужда от разходки и роклички

Тиквоци

2020.01.20 | 18:47

3

ТЪПИ ЖУРНАЛЯ! Нямате грам уважение към президента на Р.България,та го наричате без титлата!Простакеши!

Добави коментар

Водещи новини