Джевдет Чакъров: БСП имат сериозни аргументи за вота на недоверие

  • 17 януари 2020 07:44

  • 722
  • 2
Джевдет Чакъров: БСП имат сериозни аргументи за вота на недоверие
© Кадър - БНТ

МОСВ е принципал и отговаря за водите. Всеки месец на министъра на околната среда и водите се предоставят графици, които той подписва за 50-те язовира от национално значение. Има координация по казуса за водната криза в Перник, макар и закъсняла. Трябва да се намери алтернатива за водата на Перник. Това заяви в ефира на БНТ депутатът от ДПС Джевдет ЧакъровДжевдет Чакъров Джевдет Ибрям Чакъров е роден в Асеновград. Завършва Медицинския университет в Пловдив със.

По думите му е необходимо адекватно управление на водите, защото страната ни е с голяма амплитуда и сме на последните 5 места в Европа по воден ресурс."Ако всички по конкретните стъпала си вършат работа, то информацията трябва да се обработва и да се предотвратяват подобни кризи. Както каза премиерът вчера с приоритет е водата за питейно-битови нужди", каза още той.

Чакъров бе категоричен, че опозицията не е закъсняла с реакцията си.

ДПС подкрепя БСП за вота на недоверие

Запитан за подкрепата на вота на недоверие, който ще бъде внесен от БСП, той заяви, че аргументите им са много добре подкрепени, но и те имат свои. " Няма време за толеранс от 100 дни за новия екоминистър, ситуацията е такава", смята депутатът от ДПС и допълни, че Емил ДимитровЕмил ДимитровЕмил Димитров е роден през 1962 г. в Перник на 20 февруари. Завършил е Института за музикални и трябва веднага да предприеме мерки.

Попитан как вижда коалиционното управление след натрупаните министерски оставки, той заяви, че оставките не водят до някаква промяна. "Работи се, но не с ускорени крачки, а страната се нуждае от това. Няма реформи.", смята Чакъров.

Последвайте канала на

Novini.bg
722 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2020.01.17 | 08:46

2

Джевджет бей и султан ,вие нямате ли аргументи и причини да се свали това правителство или сте на принципа трай да те обичат и да ти дават без да носиш отговорност,както сте били винаги

2020.01.17 | 08:13

1

Ediniat ot argumentite e narezdaneto ot Moskva, a drugiat

cerveniat cetvartit K.ur, s koito BSP vi obizdashe prez 1984 i koito iavno mnooogo vi haresa da go davcete!

Stockholmskiat sindrom vladee izcialo D(P)S!

Добави коментар

Водещи новини