Съпартиец на Ревизоро: Той е изключително популярна личност

  • 15 януари 2020 19:09

  • 574
  • 3
Съпартиец на Ревизоро: Той е изключително популярна личност
© България он еър

Емил ДимитровЕмил ДимитровЕмил Димитров е роден през 1962 г. в Перник на 20 февруари. Завършил е Института за музикални и - Ревизоро е изключителна популярна личност в положителен положителен план. Това смята неговият съпартиец от ВМРО и зам.-председател на партията доц. Милен Михов.

"Нека да припомним, че прякорът му има своята положителна основа в Агенция "Митници" и в изпълнителната власт", посочи той.

В студиото на "Денят ON AIR" доц. Михов коментира, че Димитров има нужните умения и авторитет, за да се справи с проблемите в екоминистерството. И най-важното - има подкрепата на управляващата коалиция. Според доц. Михов най-важната задача е кризата с безводието в Перник. Той коментира загубите на вода в града. Посочи, че през 2019 г. е регистриран един "странен" нисък приток на вода - 6 млн. куб. м.

Борисов вече раздал задачи на Емил Димитров

"И въпреки снеготопеното през април и май, язовирът е намалял на 11 млн. и половина кубически метра. От язовира до град Перник ежегодно се губят по 2 млн. кубически метра преди водата да стигне в пречиствателната станция", каза още депутатът.

Емил ДимитровЕмил ДимитровЕмил Димитров е роден през 1962 г. в Перник на 20 февруари. Завършил е Института за музикални и стана министър на екологията експресно, след като Нено Димов беше принуден да подаде оставка след задържането си. Прокуратурата впрегна всички усилия да открие виновника за безводието в Перник. Тече и план на правителството за спешна подмяна на ВиК мрежата и спиране на безконтролните течове на вода.

Последвайте канала на

Борислава Бибиновска
574 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Митничар

2020.01.15 | 20:06

3

Исключителен крадец които може само от даржавата да краде , попитаите го освен ликвидатор друго работил ли е.

Митничар

2020.01.15 | 20:04

2

Исключителен крадец които може само от даржавата да краде , попитаите го освен ликвидатор друго работил ли е.

2020.01.15 | 19:20

1

ТОВА ЧЕ Е ПОЛУЛЯРЕН В МАФИОТСКИТЕ СРЕДИ НЕ ГО ПРАВИ ПРАВИЛНИЯ ЧОВЕК ЗА ТОЗИ РЕСОР...И АЗ СЪМ ПОПУЛЯРЕН НА СЕЛО АМА НЕ СТАВАМ ЗА МИНИСТЪР НА ЗДРАВЕОПАЗВАНЕТО-----НА ПРИМЕР

Добави коментар

Водещи новини