"Воля" със заявка, че ще продължи пътя си да бъде градивна опозиция

"Воля" направи заявка, че ще продължи да бъде градивна опозиция в 44-ото Народно събрание", каза народният представител от ПГ на "Воля - Българските родолюбци" Боряна Георгиева в декларация за новия политически сезон.

Припомняме ви, че днес стартира деветата сесия на 44-тото Народно събрание. Тя бе открита от председателя на НС Цвета Караянчева.

 

Даниела Дариткова: През тази година няма да има предсрочни избори"От името на ПГ на "Воля" честитя новата 2020 г. Начало на новото десетилетия на 21 век. Желая здраве за вас, семействата ви и много успех. Мъдри хора са казали, където има воля, има и път. Нека волята да се превърне във визитната картичка на този парламент", заяви още Боряна Георгиева.

Тя призова да се изработят онези закон, които ще подобрят живота на българските граждани. "За щастие 44-ото Народно събрание също има своята воля. Ние депутатите от групата, която носи това знаково име и през тази сесия ще продължим да отстояваме интереса на всеки български гражданин и да сме непримирими към опитите за прокарване на некачествени и лобистки закони. Винаги сме имали воля да го правим", допълни Георгиева.

Коментари

  1. 2020.01.15 | 10:35

    Какво стана с делото срещу Марешки за рекет? За един приятел питам.

  1. 1

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Политика

още

Анкета

Трябва ли ваксинираните срещу COVID-19 да имат определени привилегии?

Трябва ли ваксинираните срещу COVID-19 да имат определени привилегии?

Избрано от Интернет