Мустафа Карадайъ: Сегашните кризи са олицетворение на 10-годишното хаотично управление на ГЕРБ

В началото на новата сесия на Народното събрание пожелавам здраве, берекет и вода във всеки дом. Нека новата 2020 година да е мирна и успешна. Нека България в рамките на ЕС да намери мерките за просперитет и да гарантира развитието и просперитета на страната. Това заяви председателят на ДПС Мустафа Карадайъ в декларация от трибуната на парламента след Коледната ваканция на депутатите, предаде репортер на Novini.bg.

Той заяви, че днес време за предупреждение няма. „Всички проблеми трябва да намерят решение. Това трябва да се случи в много кратък срок и то преди да е настъпила парламентарната криза. Темите са толкова сериозни, че не търпят отлагане. Кризите във водата и здравеопазването са тежки, защото проблемите са отлагани във времето и липсва визия. През последните 10 години проблемите се решават на пожар, при липса на визия и координация“, посочи Карадайъ.

Даниела Дариткова: През тази година няма да има предсрочни избори

„Сегашните кризи са олицетворение на 10-годишното хаотично управление на ГЕРБ. Липсата на реформи и ясна визия не може да се компенсира с персонални промени в правителството. България има нужда от ускорено догонващо икономическо развитие на страната. ДПС ще продължи да работи последователно, следвайки политика не на популизъм и екстремизъм, а на демокрация и толерантност“, увери лидерът на ДПС.

Нинова: Кабинетът "Борисов 3" е вреден за България, работим за свалянето му

„ГЕРБ няма с какво повече да се оправдава. Тежките проблеми се дължат единствено и само на тях. Популизмът и ксенофобията официално властват в България. Ситуацията изисква спешни, решителни и отговорни действия. Ние от ДПС призоваваме за обща политическа воля да превърнем 2020 година на консенсус. Европа има нужда от силна, просперираща България“, каза още той.

Коментари

 1. 2020.01.15 | 09:57

  Ей,резания

  1. 2020.01.15 | 17:28

   Искаш ли един рязан и ти? Жена ти и сестра ти са много доволни!

 2. 2020.01.15 | 10:53

  ЛИЦЕМЕР

 3. 2020.01.15 | 10:51

  Карадайъ какъв компромис за разбойници бандити и престъпници в управлението .Запомни ,всеки компромис е възможност и да дадеш право на нови нарушения и нови престъпление .ПРиказките за хиляда и една нощ запази си за електората .А сега свалете доверието си във властта

 4. 2020.01.15 | 10:39

  ДъПъСъ, вечният другар на най-корумпираните говеда и комунистите от БСП/БКП

  1. 2020.01.15 | 10:48

   те крепят комуниста борисов на власт, но тива , което казват е че дотука с подпирането на гроб.

 5. 2020.01.15 | 10:38

  Олицетворение на десетгодишното хаотично управление на герб с безрезервната неотклонната и задкулисната олигархична подкрепа на ДПС

 1. 1

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Политика

още

Анкета

Каква ще бъде учебната година заради COVID-19?

Каква ще бъде учебната година заради COVID-19?

Избрано от Интернет