Анализатор за назначението на Ревизоро: Пазене на резултата на мача, без реформа

  • 14 януари 2020 21:22

  • 25752
  • 4
Анализатор за назначението на Ревизоро: Пазене на резултата на мача, без реформа
©

Крайно време е да разберем, че голямото изкушение в политиката е да правиш реформи, а не да пазиш резултата на мача. Това смята доц. Росен Карадимов от Институт за нов икономически напредък.

В предаването Референдум по БНТ той каза, че политиката не е пазане на мандати, а визия, реформа и стратегия.

"Определено е налиците управленска криза, тя не е още политическа", коментира доц. Карадимов.

Румен Радев: Пожари не се гасят с оставки

Политологът доц. Стойчо Стоев пък изтъкна, че стратегията на ГЕРБ е била да остави отговорността за Министерството на околната среда и водите (МОСВ) на коалиционния партньор. По думите му който и да се замеси вече в това ведомство, ще има негативен отпечатък. Доц. Стоев обаче смята, че няма да има правителствена криза и форматът на правителството ще се запази. Посочи, че Емил ДимитровЕмил ДимитровЕмил Димитров е роден през 1962 г. в Перник на 20 февруари. Завършил е Института за музикални и - Ревизоро проявява храброст, че ще поеме овакантения пост.

Мнение по темата изказа и Тихомир Безлов от Центъра за изследване на демокрацията.

"В повече ми дойде, че за пръв път в новата история има задържан министър. Къде е гаранцията на Димитров, че утре няма да го арестуват и него?", коментира той.

Според него са се показали два сценария във връзка с ареста на Нено ДимовНено ДимовНено Димов е министър на околната среда и водите. На 10 януари 2020 година той подаде оставка, която бе. Единият е - дали задържането му е било съгласувано с премиера Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г или това е единствено по линия на прокуратурата. Безлов напомни, че в преди 1990 г. у нас първо е имало отстраняване на министри и след това арестуването им.

Последвайте канала на

Борислава Бибиновска
25752 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
kik

2020.01.15 | 02:51

3

Чукундури булгаристански- в Кипър капка вода няма. С кораби я носят и пак няма режим. Може ли да сте толкова малоумни булгаристанците?

2020.01.15 | 05:25

4

а ти какъв си бе МАНГАЛ

ннннннннннннннн

2020.01.15 | 00:18

2

пунта мара...............

ххх

2020.01.14 | 23:12

1

Г-н/другаря/ Карадимов да беше посъветвал също толкова убедително своите си хора от БКП , а не да пасува докато ограбят страната до шушка и когато почнат да гърмят мините заложени от тях да се прави на умник...

Добави коментар

Водещи новини