Политолог: ГЕРБ правят грешка с кандидатурата на Емил Димитров за екоминистър

ГЕРБ правят грешка с новата кандидатура за министър на околната среда. Нито е експерт по темата, нито е човек с достатъчен авторитет, за да помогне в настоящата криза. Това написа в профила си във Фейсбук политлогът Даниел Смилов по повод номинацията на Емил Димитров-Ревизоро за министър на околната среда и водите.

Казвам ГЕРБ, защото Нено Димов беше повече свързан с ГЕРБ, отколкото с патриотите и е нередно сега да си го подхвърлят един на друг. Явно и самите патриоти не искат да сложат водеща своя фигура на горещия стол, а търсят някой, който е по-скоро в периферията им - гражданска квота. А това едва ли е залог за добър резултат, коментира Смилов.

Емил Димитров - Ревизоро ще е новият екоминистър

Припомняме, че номинацията на Димитров идва след ареста и оставката на Нено Димов, който е обвинен в умишлена безстопанственост. Очаква се тази седмица в парламента да бъде гласувана оставката на Нено Димов и кандидатурата на Димитров за екоминистър. 

Коментари

  1. 2020.01.14 | 16:14

    Предложете да се ревизират охраняващите лица, от къде им са парите за частна охрана от нсо,за какво и заради кого трябва да бъдат охранявани. Нещо в този дух

  2. 2020.01.14 | 16:01

    Daniel SmIlov e tipicno chameleonce i otroce na prehoda: navan cerven, sin, zelen, benbian v zavisimost ot upravliavashtata partia, no v sarceto si vinagi predan na BKP!

    Siktir mama vi da e.ba i na gnusnite latentni komuneta!

  1. 1

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Политика

още

Анкета

Трябва ли ваксинираните срещу COVID-19 да имат определени привилегии?

Трябва ли ваксинираните срещу COVID-19 да имат определени привилегии?

Избрано от Интернет