Проф. Константинов: Наследникът на Димов ще си сложи главата в торбата

  • 14 януари 2020 08:13

  • 2056
  • 5
Проф. Константинов: Наследникът на Димов ще си сложи главата в торбата
© Кадър - БНТ

За съжаление новините не са много добри. Чака ни суша и безводие. Ще бъдат направени опити да бъде източена и малкото вода в язовирите. Трябва да се прекрати използването на водата им за всякакви други нужди, освен за битови. Предприятията да бъдат така добри да си направят сондажи. Подземните води са 50 пъти повече от тази, които са на повърхността. Това заяви в ефира на БНТ анализаторът проф. Михаил Константинов по повод водния апокалипсис в Перник.

"Историята с режима на водата се повтаря, защото човешката глупост е безкрайна. Една оставка няма да реши проблема. Борисов трябва да вземе специалисти във всяко министерство и да разкара калинките и калинчовците. Не знам кой трябва да бъде следващият министър на околната среда и водите, но трябва да бъде готов да си сложи главата в торбата", смята Константинов.

Нено Димов е задържан за 72 часа, вижте в какво го обвиняват

По думите му опозицията и властта се уплашиха. "Ако тръгнат да падат глави - то те ще са доста и няма да са само сред управляващите". категоричен е анализаторът.

Днес става ясно кой ще наследи Нено Димов начело на МОСВ

Запитан дали Нено ДимовНено ДимовНено Димов е министър на околната среда и водите. На 10 януари 2020 година той подаде оставка, която бе е изкупителна жертва, той заяви, че не може да коментира течащо производство и се надява да излезе цялата истина и да си вземем поука. "Все се надявам, че българинът има някакъв остатъчен разум и инстинкт за оцеляване. Когато има национална криза - правителството и опозицията трябва да се обединя. Ние в момента воюваме за оцеляването си и трябва да се отложи късането на политически глави. Без работа може, но без въздух и вода - не. Да не заплашват така от "Стомана", че ще пуснат в неплатен отпуск работниците си, защото както се казва - ако се търсим, ще се намерим", категоричен бе той.

Корнелия Нинова: Борисов сменя гумите на автомобил, който не работи

Последвайте канала на

Novini.bg
2056 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар
А бе ,,Професоре"...

2020.01.14 | 11:31

4

Какви комуняги пак сънувате...?!
ГЕРБ управлява от 10 години..,сега се сетиха ,че тръбопроеодната мрежа трябва да се сменя...,сега се сетиха,че ,,Стомана"-Перник източва язовира...
Сетила се Мара да се...побара...

Не си прав...

2020.01.14 | 11:35

5

Е как може да кажеш за ГЕРБ,че не са взели спешни мерки...?!
Веднагически уволниха министър Ненов и веднагически избраха нов...!Сега и веднагически язовира ше се напълни...

2020.01.14 | 10:26

1

Коце кажи как да се обединят разбойници ,бандити и престъпници с жертвите си при кризи предизвикани от първите .Не може .Първите трябва да се озаптят в кауша и тогава кризата ще се реши

Професоре

2020.01.14 | 11:04

3

Още Айнщайн е казал..."Две неща на този свят са безкрайни,вселената и глупостта човешка...за първото не съм сигурен."...В България,обаче,простотията е прикритие и извинение на алчността и наглостта на комунягите.

Специалист по всичкология...

2020.01.14 | 10:53

2

Ама тоя булдог и от води ли разбирал...

Добави коментар

Водещи новини