Марияна Николова заминава на посещение в Китай

  • 13 януари 2020 17:00

  • 646
  • 3
Марияна Николова заминава на посещение в Китай
©

Заместник министър-председателят по икономическата и демографската политика Марияна НиколоваМарияна НиколоваМарияна Николова е родена на 16 септември 1975 г. Завършила е „Публична администрация и заминава за Пекин, където ще се проведе 17-та сесия на българо-китайската Междуправителствена смесена комисия за икономическо сътрудничество. Сесията ще се състои на 16 януари и ще бъде съпредседателствана от вицепремиера Николова.

Търговията с Канада нараства

В българската делегация ще бъдат заместник-министърът на транспорта, информационните технологии и съобщенията Велик Занчев, изпълнителният директор на Изпълнителна агенция за насърчаване на малките и средните предприятия Бойко Таков, изпълнителният директор на Българска агенция за инвестиции Стамен Янев, представители на Агенция „Пътна инфраструктура”, както и на министерствата на икономиката, на земеделието, храните и горите, на енергетиката и на туризма.

Сесията на Междуправителствената смесена комисия ще бъде предхождана от Българо-китайски бизнес форум, който ще бъде открит от вицепремиера Марияна НиколоваМарияна НиколоваМарияна Николова е родена на 16 септември 1975 г. Завършила е „Публична администрация и.

Във форума ще вземат участие 24 български компании. В рамките на визитата вицепремиерът ще се срещне с вицепрезидента на Азиатската банка за инфраструктурни инвестиции - Сър Дани Александър.

Последвайте канала на

Novini.bg
646 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Трябва да стават само хубави събития

2020.01.23 | 23:18

3

Когато Китай стане първа световна сила, смята се че ..........................

Министъра

2020.01.13 | 18:37

2

Да хване да си върши работата вместо да се мотае на сам на там

2020.01.13 | 18:12

1

Поредната шамандура ще има на какво да се посмеят Китайците.

Добави коментар

Водещи новини