Волен Сидеров: Каракачанов носи отговорност за Димов

  • 12 януари 2020 19:19

  • 3548
  • 10
Волен Сидеров: Каракачанов носи отговорност за Димов
© Булфото (архив)

Премиерът Борисов се опасява, че ако отстрани Каракачанов от министерския пост, ще падне цялото правителство. Същият страх имаше и спрямо Валери Симеонов, когато го посъветвах да го смени след серия от скандали, за да се свърши нещо добро. След оставката на Симеонов правителството остана стабилно. Това заяви ексклузивно в предаването „Неделник” в ефира на АЛФА ТВ лидерът на "Атака" Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа, съобщиха от пресцентъра на партията.

"Смятам, че ако Каракачанов бъде отстранен заради корупционни основания, правителството пак няма да падне. Дали ВМРО ще оттегли подкрепата си, е друг въпрос, но ако го направят, ще затвърдят тезата, че са били в управлението само заради постове. Принципната позиция, която трябваше да заемат, е да назначат технократ за министър, както направи АТАКА, а не партийния си лидер, което придава една изкуствена стойност. Да не забравяме, че министърът на практика е слуга на народа”, каза още той.

Политолог: Възможно е в един момент да имаме кабинет на малцинството

Относно скандалите около екоминистъра лидерът на "Атака" заяви, че Нено Димов не е издържал теста за министър и въпреки че е човек на Иван Костов, е могъл да се покае и да направи добри неща за народа, за съжаление обаче той е избрал друг път – този на олигархичните кръгове и собствени интереси.

Националистът заяви още, че Каракачанов носи отговорност за Димов, но не е бил разпитван, и припомни случая с друго назначение на лидера на ВМРО - Бате Харо, и схемата с продажбата на български паспорти. Сидеров дори се усъмни, че ако спецпрокуратурата влезе в Министерство на отбраната, може би също ще се натъкне на любопитна информация и за други сделки.

Нено Димов остава в ареста

В края на разговора Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа разкри и приоритетите си за новия сезон в Общинския съвет.

„Като член на социалната комисия възнамерявам да работя в сферата на социалните дейности. Възнамерявам да повдигна темата за недостига на общински жилища и да помогна на хора в нужда. Да дам надежда на пенсионерите и на многодетните семейства, че може да им се помогне”, завърши Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа

Последвайте канала на

Радина Лазарова
3548 10

Свързани новини

Коментари 10

Добави коментар

2020.01.28 | 15:04

10

Благодарение на Атака Каракачанов се намести във властта. Ако не ги беше прибрал в коалицията, този щеше да е вече отдавна забравен.

оцелял от "градежа" СДС-арски българин

2020.01.13 | 08:23

9

"Безотговорната личност,облечена във власт не носи никаква отговорност."
/Народна мъдрост/

Mu

2020.01.13 | 02:45

8

И за момент, не съм се съмнявал, че Каракачанов е по голяма свиня и от Пеевски.
Измекяри!!!!!
Цървули!!!!

D-r Huiedar

2020.01.13 | 02:00

7

Basketbolista siderov za6to ne e v psihiatriata?Samo az znam kakva terapia v ga$$a e neobhodima.

2020.01.13 | 01:28

6

Още един случай къде психиатрите да се намесят.

2020.01.12 | 20:10

1

ВОЛЕН СИДЕРОВ Е РУСКИ ШПИОНИН И ТРЯБВА ДА БЪДЕ ОСЪДЕН И РАЗСТРЕЛЯН ЗА ДЪРЖАВНА ИЗМЯНА!

2020.01.12 | 21:55

5

Ако Волен Сидеров е шпионин, представете си другите какви са.... хиляди обиколки преди него.... ама то така е тук - виждат сламките в очите на другите, а гредата в своето око - не.

2020.01.12 | 20:49

4

И тоя се и...сра на метено

гражданин

2020.01.12 | 20:26

3

Глу-пос-ти! Каракачанов едва носи корема си, че и Нено отгоре.

Вимето

2020.01.12 | 20:20

2

Изненадан съм, че Нено не е още болен! Ванката бе знам дали е виновен за Нено, ама за Джамби определено

Добави коментар

Водещи новини