Красимир Велчев: Няма как да се очаква оставка на правителството

  • 07 януари 2020 16:09

  • 584
  • 0
Красимир Велчев: Няма как да се очаква оставка на правителството
© Кадър - Нова телевизия

Няма как да се очаква оставка на правителството, защото водната криза в Перник е неглижирана последните години. Когато правителството взе всички възможни мерки, БСП реши да иска вот на недоверие. Всеки ден министрите са там. От сутрин до вечер, само на 1-ви януари не бяха. Взимат се мерки и се работи за справянето с проблема. Това заяви зам.-председателят на ГЕРБ Красимир ВелчевКрасимир Велчев Красимир Любомиров Велчев е роден на 6 януари 1951 година в София. Завършил е курс за пилот на в  предаването "Плюс/Минус" по Нова телевизия по повод водната криза в Перник.

По думите му налягането на водата в града се повишава от 4-та на 7-ма степен умишлено. "Очакваме проверките, те трябва да кажат кой прави това. Много неща се разбират сега от премиера, когато кризата е факт  и се е задълбочила, а министър-председателят е научил постфактум", обясни още той.

Нено Димов разкри кой е основният проблем в Перник

Велчев заяви, че в предишния мандат са били изтеглени 3,5 млн. лева, а не е направен ремонт на колектора. "Там се губи адски много вода. Къде са тези пари - това трябва да каже прокуратурата. Не мога да си обясня как КЕВР вдига водата. Никой не знае колко вода се изпраща към потребителите, единствените уреди са на хората водомерите, това е несериозно", каза още той.

Що се отнася до това дали ще има водна криза и в Ботевград, той заяви: Не мога да вярвам на човек, който е излъгал веднъж. Според него информацията изнесена от градоначалника на града - Иван Гавалюгов не отговаря на истината.

Кметът на Ботевград: В язовир "Бебреш" има вода за два месеца

"Когато нещата вървят добре - никой не иска да е пъдар на обран бостан. Затова опозицията иска да управлява. Премиерът е премиер на всички българи, кметът на Перник е кмет на всички перничани, така трябваше да е и с президента, ама не е", коментира Красимир ВелчевКрасимир Велчев Красимир Любомиров Велчев е роден на 6 януари 1951 година в София. Завършил е курс за пилот на.

По думите му много често ги поставят в ролята на разследващи органи. "Дразни ме това, което прави Корнелия Нинова, защото бяха оставили една община с дългове от 35 млн.лева и блокирани сметки, а Церовска ги разблокира", каза още Велчев.

Попитан дали ще имат проблем с мнозинството след излизането на Атака, Велчев заяви, че те имат нужда от всички, които искат страната да е добре и да върви напред.

Последвайте канала на

Калина Христова
584 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини