Борисов изпрати съболезнователна телеграма до премиера на Сомалия

  • 28 декември 2019 18:55

  • 1256
  • 2
Борисов изпрати съболезнователна телеграма до премиера на Сомалия
© Булфото

Министър-председателят Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г изпрати съболезнователна телеграма до премиера на Сомалия Хасан Али Хаире по повод кървавия бомбен атентат в столицата Могадишу, причинил смъртта на над 90 жертви - невинни цивилни граждани, служители на реда, граждани на други страни. Това съобщиха от пресслужбата на кабинета.

Кървав атентат в Сомалия
"Бих искал да Ви предам нашата най-искрена съпричастност с болката на семействата и близките на загиналите и нашата пълна подкрепа и солидарност към усилията на Вашето правителство в тези трудни моменти. Няма оправдание за жестокостта, безсмислието и безчовечността на терористичните действия, и международната общност трябва да реагира решително и безкомпромисно при такива прояви", е отбелязал премиерът Борисов в съболезнователната телеграма до министър-председателя на Сомалия, цитиран от правителствената пресслужба.

Последвайте канала на

Novini.bg
1256 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2019.12.29 | 07:59

2

Ще му изпратя съболезнования за Перник

2019.12.29 | 07:16

1

И НА НЕГО НЯКОЙ ТРЯБВА ДА МУ ИЗПРАТИ СЪБОЛЕЗНОВАТЕЛНА ТЕЛЕГРАМА ЗАРАДИ НАЛОЖЕНИЯ ГЕНОЦИД НА И БЕЗ ТОВА ИЗЧЕЗВАЩИЯ БЪЛГАРСКИ НАРОД.

Добави коментар

Водещи новини