Кунева прилапа Трайчо Трайков

  • 28 март 2012 09:31

  • 2841
  • 2
Кунева прилапа Трайчо Трайков
©

Почти сигурно е вече, че Меглена КуневаМеглена Кунева Меглена Кунева е български политик, първи европейски комисар от България. Кунева е родена на 22 е прилапала бившият икономически министър Трайчо ТрайковТрайчо Трайков Трайчо Трайков е бивш министър на икономиката, енергетиката и туризма в правителството на Бойко за политическите си нужди.

Именно заиграването му с екскомисарката, която напира да влезе в следващия парламент, била най - главната причина премиерът Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г да извади спешно Трайков  от правителството, твърди в днешния си брой в. "Всеки ден".

Мераците на Кунева към Трайков ясно се видяха  при уволнението му, твърдят ГЕРБ - аджиите от предните редици. Истинска кампания в защита на Трайчо спретнала лидерката на "България за гражданите". Тя дори видя картел между БСП и ГЕРБ, тъй като според нея от уволнението на министър Трайчо Трайков  доволни били, както от БСП, така и от ГЕРБ.

Запознати с движенията на Трайчо към Меглена Кунева  коментират, че те са по "американската линия Пардю". Бившият американски посланик Джеймс Пардю натискал Трайчо да се прехвърли в редиците на Кунева.

Последвайте канала на

Десислава Станева
2841 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
asd

2012.03.28 | 14:40

2
your money http://www.neobux.com/?r=eustanazias
IKL

2012.03.28 | 14:40

1
Глупости на търкалета... Откъде пък измислихте и Пръдльо...

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини