Томислав Дончев: Ключов приоритет са процесите на икономическа трансформация

  • 27 декември 2019 09:30

  • 294
  • 1
©

Няма съмнения за демократичността и честността на проведените тази година избори. Това заяви вицепремиерът Томислав ДончевТомислав Дончев Томислав Пейков Дончев е български политик от партия ГЕРБ, заместник по време на извънредното правителствено заседание.

Той изтъкна опитите за либерализиране на енергийния пазар и развиването на газовата инфраструктура. Дончев подчерта част от постигнатото през годината. По думите му държавният апарат е на съсвем друго ниво след преговорите с компанията "Фолксваген".

Захариева се похвали с посещението на Папата

Той засегна темата, че няма нито едно загубено европейско финансиране заяви, че се надява нещата да се вдвижат така до край.

По думите му ключов приоритет през следващата година са процесите на икономическа трансформация. Основен акцент трябва да е повищаването на добавената  стойност към всичко, което се произвежда в България. Трябва да има опити да се произвеждат по-скъпи и по-сложни неща в България, каза вицепремиерът.

Не трябва да секторизираме изцяло работата да водим комплекси политики. Първият приоритет винаги трябва да е образоанието, каза Дончев.

Последвайте канала на

Novini.bg
294 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2019.12.27 | 09:42

1

ИКОНОМИЧЕСКА ТРАНСФОРМАЦИЯ С ФЕОДАЛНИ СТАРЦИ НЕ СТАВА.

Добави коментар

Водещи новини