Депутат от БСП: Има дефицит на държавническа визия в детското здравеопазването

  • 19 декември 2019 10:49

  • 185
  • 1
Депутат от БСП: Има дефицит на държавническа визия в детското здравеопазването
© Пресцентър БСП

Има дефицит на държавническа визия в детското здравеопазването. Това каза депутатът от ПГ на "БСП за България" проф. Георги Йорданов в отношение към изслушването на здравния министър Кирил Ананиев.

"Ще започна с думите на д-р Дариткова, като ще я допълня. Става дума не само за кадрови дефицит в детското здравеопазване, а дефицит на държавническа визия. Това е основното, с което ще занимаваме тук Народното събрание. Всички действия в здравеопазването, които говорят в правилна или неправилна посока, са политики. Тук не става дума за политизиране, тук става дума за реални действия или за липса на реални действия на държавата. Не може да бъде обвинявана ПГ на "БСП за България", че политизира проблема. Той е остро политически, тъй като остро е поставен пред цялата нация", каза Михайлов.

Дариткова: Детското здравеопазване трябва да се превърна в реален приоритет

Последвайте канала на

Novini.bg
185 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Горд българин

2019.12.19 | 11:09

1

Платихте на кресливите майки да протестират и сега говорите за дефицити в здравеопазването. Манипулативни празноглавци сте, никой вече не ви вярва и ви се смеем, но продължавате с опитите си за манипулации. Водите война от името на Русия срещу българската държава.

Добави коментар

Водещи новини