Боил Банов: Може да възобновим делата за Ларгото

  • 10 декември 2019 19:09

  • 8915
  • 0
Боил Банов: Може да възобновим делата за Ларгото
© БНТ

Бюджетът ни за догодина е балансиран. Това каза в предаването "Още от деня" по БНТ министърът на културата Боил БановБоил Банов Боил Банов е министър на културата. Роден е на 26 май 1971 г. в София. Завършва „Режисура за.

Над 22 млн. е увеличението, подсигурено е и 10-процентовото увеличение на заплатите в администрацията, което правителството дава, добави той.

Парламентът одобри бюджета на Министерство на културата за 2020 г.

Не може сектори, изоставени от десетилетия, да тръгнат отведнъж. Мечтата ми е да вървим заедно с образованието. Много е ключово да се грижим да създаваме образовани хора, за да движат напред обществото. Това неминуемо ще се отрази и на културата, подчерта министърът на културата.

Злонамереността при случая с Ларгото е видима, каза Банов по повод изнесената преди около месец информация, че ведомството е закъсняло да обжалва по делото срещу изпълнителя на ремонта на Ларгото и така няма да получи неустойки в размер на над 750 000 лева. Според Боил БановБоил Банов Боил Банов е министър на културата. Роден е на 26 май 1971 г. в София. Завършва „Режисура за в случая има замесени служители на Министерството на културата. Изчакваме да се произнесе прокуратурата, заяви той.

Банов съзря заговор в закъснялото обжалване за ремонта на Ларгото

Днес говорих с правния ми екип, има възможност да се възобновят делата. Трябва да се борим да защитим обществения интерес. Може би ще успеем да възобновим делата и това ще бъдат едно добро възмездие за всички, които милеят за българската култура, каза още Боил БановБоил Банов Боил Банов е министър на културата. Роден е на 26 май 1971 г. в София. Завършва „Режисура за.

Последвайте канала на

Novini.bg
8915 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини