Изключиха Корман Исмаилов от ДПС

  • 10 юни 2011 15:39

  • 1902
  • 1
Изключиха Корман Исмаилов от ДПС
©

ДПС окончателно изключи от партията бившия лидер на малдежката структура на партията Корман Исмаилов.

Мотивите са създаване на факционизъм както в България, така и сред изселниците в Турция. Изключването беше подкрепено единодушно, обяви Христо БисеровХристо Бисеров Христо Дамянов Бисеров е роден в Хасково. Завършва "Право" в Софийския университет "Св. Климент. От ДПС си тръгват още петима членове, които недвусмислено подкрепиха бившия заместник-председател Касим Дал. Хората на Доган се събраха, за да изработят критериите за издигане на кандидати за местна власт.

ДПС ще организира общоселски събрания, но които всеки ще може да издига свои кандидати. Окончателното решение обаче ще бъде на централата, уточни Христо БисеровХристо Бисеров Христо Дамянов Бисеров е роден в Хасково. Завършва "Право" в Софийския университет "Св. Климент. 15 август е крайния срок за издигане на номинации и от 5-10 септември ще бъдат изслушани всички кандидати за общински кметове. Кандидатите за кметства ще станат ясни още на 15 август.

Последвайте канала на

Novini.bg
1902 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
777

2013.12.14 | 20:59

1
ТОВА Е ЕДИНСТВЕНИЯ И ИСТИНСКИ ДПС-АР ЧЕСТ МУ ПРАВИ НА МОМЧЕТО, НА ДРУГИТЕ НЕ ИМ СТИСКА ДА ПОСТЪПЯТ КАТО НЕГО,ЗАЩОТО ЩЕ ЗГУБЯТ ПАРИ И ПОЛОЖЕНИЕ,НО ДОСТОЙНСТВОТО Е НА ПЪРВО МЯСТО...ЗА ТАКИВА ХОРА БИХ ГЛСУВАЛ НА ДРАГО СЪРЦЕ,ЗАЩОТО НЕ Е ДВУЛИЧНИК , А В ДПС ГИ ИМА МНОГО,ЕТНИЧЕСКИТЕ БЪЛГАРИ НАПРИМЕР....СЯКАШ МНОГО ИМ ДРЕМЕ ЗА ДПС,НО НАЛИ СМУЧАТ...НЯМА КАК МЪЛЧАТ...

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини