Фандъкова покани бившия министър Кристиан Кръстев за зам.-кмет по транспорта на София

  • 06 декември 2019 11:28

  • 713
  • 1
Фандъкова покани бившия министър Кристиан Кръстев за зам.-кмет по транспорта на София
© Facebook

Бившият транспортен министър в служебното правителство на Марин Райков - Кристиан Кръстев е бил поканен от кмета на София Йорданка Фандъкова за зам.-кмет по транспорта. Това съобщи лично столичният кмет Фандъкова по време на представянето на промените в структурата на Столичната община.

Сред първите задачи, които Фандъкова ще постави на Кръстев, е развитието на довеждащ транспорт от кварталите до метрото, актуализация на разписанието на градския транспорт, програма за изграждане на спирки и мерки за намаляване на трафика.

Кръстев е вече вторият ясен нов член на екипа на Фандъкова.

Фандъкова: Политиците трябва да слушат повече експертите

Припомняме, че Йорданка Фандъкова обяви, че създава нови ресор - дигитализация, иновации и икономическо развитие. В този ресор зам.-кмет ще бъде досегашният шеф на Столичната общинска агенция за приватизация и инвестиции Владимир Данаилов.

През следващата седмица Фандъкова ще обяви и кой ще е зам.-кмет по другото ново направление - обществено строителство. “Той ще е инженер с доказан опит. Имам разговори с няколко човека, следващата седмица ще обявя решението си”, каза Фандъкова.


 

Последвайте канала на

Мая Йорданова
713 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2019.12.06 | 11:48

1

ма много интелигентен тоя бе, даже чете менюто в ресторанта

Добави коментар

Водещи новини