Караянчева изпрати турския посланик

  • 03 декември 2019 13:24

  • 795
  • 1
Караянчева изпрати турския посланик
© Посолство на Турция/Фейсбук

Председателят на Народното събрание Цвета КараянчеваЦвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е български политик. Народен представител от парламентарната група на прие турския посланик  д-р Хасан Улусой. Двамата се срещнаха вчера по случай приключване мандата на турския дипломат.

Двамата разискваха парламентарните връзки между Турция и България, осъществени по време на мандата на посланик Улусой, съобщиха от посолството.

Патриарх Неофит се срещна с турския посланик у нас Хасан Улусой

Посланик д-р Хасан Улусой е роден на 15 септември 1966 г. в Гьореле/Гиресун. Женен е и има едно дете. След завършване на гимназия „Фенербахче“, учи политически науки на Истанбулския университет. Посланик д-р Улусой е и университетски преподавател, има издадени книга и академични публикации в областите му на специализация. Владее английски и френски език на професионално ниво и немски и норвежки на основно ниво.

През септември стана ясно, че Турция ще смени Улусой

Последвайте канала на

Борислава Бибиновска
795 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Страхил Иванов

2019.12.03 | 14:35

1

При нас в ДАИ-Видин не беше бурно. Даже много спокойно. Аз бях единствен кандидат за работата (и с най-здрава дупара). Изредиха ми се всички бъдещи колеги. Много болеше, ама си заслужава, Сега съм на държавна хранилка и отделно взимам яко подкупи и късам по10-15 пъти за книжка. Освен товаПредлагам интимни услуги. Само за активни гейове. Гр. Белоградчик, ул. Божко Иванов 13, тел. 0878682356. Очаквам ви, сладури! Може и във Видин на адреса на ДАИ, където бачкам и събирам яко подкупи.

Добави коментар

Водещи новини