Дамянова към Нинова: Опитвате се да манипулирате обществото

  • 03 декември 2019 12:39

  • 2190
  • 5
Дамянова към Нинова: Опитвате се да манипулирате обществото
© ПП ГЕРБ

За пореден път Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за се опитва да манипулира българските граждани по изключително чувствителни теми. Това каза председателят на Образователна комисия и депутат от ГЕРБ Милена Дамянова в реплика към Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за по време на дебата по рокадите в кабинета.

"За пореден път ставаме свидетели от тази трибуна как манипулирате или се опитвате да манипулирате българските граждани и то по изключително чувствителни теми. Ще припомня, че не парламентарната група на ГЕРБ задаваше въпроси на г-жа Цачева за Истанбулската конвенцията и не ние събирахме подписи", каза още Дамянова.

Нинова: Борисов руши институциите, оставката на Петков няма да реши нито един проблем в социалната сфера

Тя попита дали знае как се изработва и как се приема учебна програма по даден учебен предмет. "Знам, че ще се затрудните, а колегите, които са от сферата са твърде на задните редове, за да могат да ви подскажат. Учебната програма, г-жо Нинова се изработва от преподаватели във висши училища, експерти. Те участват в работните групи. След това тази учебна програма се публикува за обществено обсъждане. Няма как г-жа Сачева сама да е променила някоя учебна програма тихомълков, на тъмно", допълни още Милена Дамянова. Тя заяви, че не знае за промени в учебните програми, за които говори Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за.

Последвайте канала на

Калина Христова
2190 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар

2019.12.03 | 13:43

1

нима

2019.12.03 | 14:51

2

Защо си губите времето с това плямпало да му отговаряте, мислите ли, че някой нормален човек им вярва и им обръща внимание. Нали знаете поговорката за кучето и кервана. Оставете я Нинова да си лае, а вие си гледайте работата, нека кервана си върви в правилната посока, това е по-важно.

2019.12.03 | 15:11

3

Че нинова е луда за връзване е доказано

Боце

2019.12.03 | 20:41

4

Тези от герб са простак до простака , неграмотник до неграмотник а , и некадърник до некадърника, отбор юнаци от боклуци.

Nikinik

2019.12.04 | 06:17

5

При доказаното неграмотно поколение,тази,,гробарска гад,,ми говори за манипулация!Вече 10год.евъвпарламента?Как се повиши статуса на учениците?Да не плямпат просташки като Боко тиквата!

Добави коментар

Водещи новини