Емил Радев за оставката на Петков: Очевидно реформите не се случват достатъчно бързо

  • 29 ноември 2019 18:02

  • 2311
  • 2
Емил Радев за оставката на Петков: Очевидно реформите не се случват достатъчно бързо
© Кадър: БТВ

Реформите не вървят достатъчно бързо и това е довело до оставката на социалния министър. Българското общество иска по-бързи реформи, а и отделно държавата отделя много средства в тази насока. Това коментира в студиото на ''Лице в лице'' по bTV евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Емил РадевЕмил РадевЕмил Йорданов Радев е варненски адвокат и политик. Депутат от ГЕРБ в 41 и 42-то (до юли 2014) по повод поисканата от премиера Борисов оставка на социалния министър Бисер ПетковБисер ПетковБисер Петков е министър на труда и социалната политика в кабинета "Борисов 3" от 4 май 2017 г. .

На въпрос за избора на Иван ГешевИван ГешевИван Стоименов Гешев е роден на 19 декември 1970 година. Завършва висше юридическо образование във за главен прокурор Емил РадевЕмил РадевЕмил Йорданов Радев е варненски адвокат и политик. Депутат от ГЕРБ в 41 и 42-то (до юли 2014) подчерта, че процедурата е била изключително прозрачна и допълни, че в други страни правосъдният министър назначава директно главния прокурор без каквито и да е обсъждания и дебати.

Бойко Борисов поиска и прие оставката на министър Бисер Петков

,,Очаквам мониторингът над България да бъде свален, тъй като сме изпълнили всички онези 17 задачи, които ни бяха поставени през 2017 г.'', заяви Радев и увери, че по този въпрос има единна позиция от всички политически сили в Европарламента, отбелязвайки, че единствено Елена ЙончеваЕлена ЙончеваЕлена Йончева е български журналист. Родена е на 27 май 1964 г. в град София. Йончева е работила в в свое изказване е атакувала българската държава.

По думите му крайното решение за отпадането на мониторинга принадлежи на Европейската комисия, след като ЕП изпрати своята позиция.

Емил РадевЕмил РадевЕмил Йорданов Радев е варненски адвокат и политик. Депутат от ГЕРБ в 41 и 42-то (до юли 2014), бе категоричен, че по отношение на борбата с корупцията и организираната престъпност България е направила огромна крачка напред.

Вече е официално: Иван Гешев е обвинител №1

,,Вече не може да се говори за организирана престъпност у нас'', посочи той.

Относно идеята на държавния глава Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на за конституционни промени евродепутатът сподели, че на този етап няма нужда от ремонт по Конституцията.

Радев подписа указ за назначаването на Гешев и обяви, че започва дебат за промени в Конституцията

,,Това е една резолюция, която не ни ангажира законодателно с нищо. Просто ЕП призова да се ратифицира, но тук няма да се ратифицира заради решението на Конституционния съд. Тази резолюция е само пожелателна'', отговори в заключение Емил РадевЕмил РадевЕмил Йорданов Радев е варненски адвокат и политик. Депутат от ГЕРБ в 41 и 42-то (до юли 2014) на въпрос за Истанбулската конвенция.

Джамбазки: България няма да приеме Истанбулската конвенция, въпреки модата на джендърите

Последвайте канала на

Novini.bg
2311 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
българия

2019.11.29 | 19:52

2

КАКВИ РЕФОРМИ БЕ ПИЧ!!!! ПРОСТИ ХОРА НЯМА КАК ДА НАПРАВЯТ РЕФОРМИ.ДО ОНЯ ДЕН БЯХА С ЦЪРВУЛИТЕ ДНЕСКА РЕФОРМИ.НЯМА КАК ДА СТАНЕ.РЕФОРМИ СЕ ПРАВЯТ ОТ ХОРА ВЕЩИ ВЪВ СВОИТЕ ОБЛАСТИ,ПРОФЕСИОНАЛИСТИ.ТОВА Е ИЗТИНАТА!!

2019.11.29 | 19:17

1

ОЧЕВИДНО НЕ ЗНАЕТЕ КАКВО ДА ПРАВИТЕ

Добави коментар

Водещи новини