Множество хора се събраха пред НС в подкрепа на Валери Симеонов

  • 29 ноември 2019 17:09

  • 1703
  • 14
Множество хора се събраха пред НС в подкрепа на Валери Симеонов
© НФСБ

Множество хора се събраха пред Народното събрание днес в подкрепа на зам.-председателя на Народното събрание и лидер на НФСБ Валери СимеоновВалери СимеоновВалери Симеонов е заместник министър-председател по икономическата и демографската политика до 16. Те заявиха подкрепата си за него, подчертавайки заслугите му към различни браншови организации и родолюбиви, и обществени каузи.

Протестиращите бяха категорични, че правото кой да бъде в Парламента и какъв пост да приема се определя от вота на избирателя и волята на парламентарното мнозинство, а не диктата на улицата.

„Ние подкрепяме Валери СимеоновВалери СимеоновВалери Симеонов е заместник министър-председател по икономическата и демографската политика до 16, защото смятаме, че имаме правото да бъдем представлявани в Парламента – ние сме гласували за Валери СимеоновВалери СимеоновВалери Симеонов е заместник министър-председател по икономическата и демографската политика до 16. Не разбираме демокрацията така – няколко души да определят кой да е в Парламента и кой не“, заяви Петко Събев.

Валери СимеоновВалери СимеоновВалери Симеонов е заместник министър-председател по икономическата и демографската политика до 16 понесе своята отговорност и подаде оставка като вицепремиер. Не виждам защо трябва да  продължава да бъде преследван и отново да се поставя въпроса за неговата оставка. Той е в Парламента, защото има подкрепата на български избиратели. А е заместник-председател, защото по Правилник всяка парламентарна група има правото да излъчи свой представител. И ПГ „Обединени патриоти“ е направила това“, добави Петко Събев.

„За нас Валери СимеоновВалери СимеоновВалери Симеонов е заместник министър-председател по икономическата и демографската политика до 16 е необходим и той е доказал това с работата си в защита на различни групи от хора, включително и за нас – малките и средни доставчици по програмите „Училищен плод и мляко““, посочи Иван Дойчев от Национална асоциация за здравословно хранене на децата.

Асоциацията за здравословно хранене на децата с благодарствено писмо до Валери Симеонов

Валентин Славов беше категоричен, че мястото на Валери СимеоновВалери СимеоновВалери Симеонов е заместник министър-председател по икономическата и демографската политика до 16 е в Парламента, защото той е получил достатъчно широка подкрепа от избирателите  хсегана парламентарните избори и на колегите си  сега - за да бъде заместник-председател на Народното събрание.

Любомир Красимиров го подкрепи, заявявайки, че право на „Обединени патриоти“ е да имат заместник-председател и е съвсем редно това да е лидерът на НФСБ Валери СимеоновВалери СимеоновВалери Симеонов е заместник министър-председател по икономическата и демографската политика до 16.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
1703 14

Свързани новини

Коментари 14

Добави коментар
Бай Кольо

2019.12.02 | 09:02

14

Тези протести на майките на деца с увреждания май започват да намирисват! Удовлетвориха исканията им за увеличение на финансовата помощ,според възможностите на бюджета,свалиха Симеонов,сега пък протетестират защо Симеонов е избран на пост,който няма никакви функции в изпълнителната власт.Сега пък против свалянето на социалният министър,поради неефективна политика свързана точно с предните им искания.Явно някой много ги ръчка отзад да протестират за каквото и да е,само и само да има протести!

Hxbbd

2019.12.01 | 16:15

13

Да този ли който каза креслив майки тук в бг протести няма тия са некви е така да има кво да се пише а тия жорналистите ейййй за и най малкото отразяват отразява те нещо хубаво кое дете има нужда от помощ а с тия простотии еее само закон за жорналистите няма а що ли

Сашо

2019.12.01 | 13:54

12

Какво мнозиство бе 8 човека и то всички братовчеди или негови работници от хотела

2019.11.29 | 23:35

6

Валери премиер,ще ги размаже, Валери ти си нашата гордост,ти си само за президент,само че на Черноморец

Сашо

2019.12.01 | 13:51

11

ти си боклук бе мангал продажник

Бай Нормален.

2019.11.30 | 13:27

10

Онези майки ако са земали пари от БСП Корнелия Нинова заслужават да бъдат наричани (к....ви). А тези който подкрепят Симионав са земали пари от Валери те заслужават да бъдат наричани идиоти педали гейове и др....

АНОНИМНА

2019.11.30 | 01:17

9

КАТО БАБА НА ДЕТЕ С УВРЕЖДАНЕ-ДЕТСКИ АУТИЗЪМ, КАТЕГОРИЧНО СЕ РАЗГРАНИЧАВАМ ОТ ТАЗИ НАМЕСА НА МАЙКИТЕ ПРОТИВ СИМЕОНОВ.ТОЙ ПЛАТИ ЗА НЕДООБМИСЛЕНАТА СИ РЕПЛИКА.СМЯТАМ,ЧЕ ТОВА НЕ Е РАБОТА НА ТЕЗИ ЖЕНИ И НЯКОЙ ГИ ПОДСТРЕКАВА В ТЕЗИ ИМ ПРОТЕСТИ!

2019.11.30 | 00:20

8

Само идиоти в тази Държава!

симион ликвидатора

2019.11.29 | 23:44

7

абе простак ощели ще гоните туристи нали ги изгони и заводите ги сабори . това неса протестиращи а потресаващи - събчо и тъпчо

народеее пак се продаде

2019.11.29 | 23:31

5

тоя гладен нарот за по 50лв се продава и после се оплаква . какво е направил симона освен да гони тористи , да расплаква маики

Boiko Iliev

2019.11.29 | 22:50

4

Ниско платени цървули!!!

Добави коментар

Водещи новини