Премиерът Борисов ще участва в днешния парламентарен контрол

Парламентът ще гласува проект на решение за отпускане на държавни парични награди за особени заслуги към българската държава и нацията.

В програмата за работа на депутатите в петък е и проект на решение за удължаване срока на действие на Временната комисия за проучване на фактите и обстоятелствата, свързани с прекъсване на излъчването на програма "Хоризонт" на Българското национално радио, както и на твърденията за политически натиск върху ръководството и журналисти от БНР.

Борисов: България е държава за пример в борбата с контрабандата

След изчерпване на точките от законодателната програма ще се състои редовният парламентарен контрол. Пръв на питане на народния представител Корнелия НиноваКорнелия Нинова Корнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за ще отговаря министър-председателят Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г. На депутатски въпроси ще отговаря вицепремиерът Красимир КаракачановКрасимир Каракачанов Красимир Дончев Каракачанов е заместник министър-председател по обществения ред и сигурността и министрите Емил КараниколовЕмил Караниколов Емил Караниколов е министър на икономиката. Роден е на 3 юни 1980 г. През 2001 г. завършва право в и Красимир ВълчевКрасимир Вълчев Красимир Вълчев е министър на образованието и науката. Роден е на 9 юни 1975 г. От септември 2009.

Коментари

 1. 2019.11.22 | 11:09

  Борисов,Нинова като те попита нещо ,отговори й с контра въпрос: Ти кога ще върнеш откраднатото на хората,Нинова?!

 2. 2019.11.22 | 08:42

  ББ най му е драго да отговаря на въпросите на импексова ,защото предварително са уточнени между двамата и въпроса и отговора ..Да живей живей разбирането им по мъжки

 3. 2019.11.22 | 08:29

  Таково чудовищно безнаказано управление не е имало и в най-мракобесните времена на комунизма ,както се изразяват някои псевдодемократи и престъпници..

 4. 2019.11.22 | 08:13

  "Свободно, Тикво, вдигай гащите".

 1. 1

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Политика

още

Анкета

Одобрявате ли наложеното вето от страна на България за членството на Северна Македония в ЕС?

Одобрявате ли наложеното вето от страна на България за членството на Северна Македония в ЕС?

Избрано от Интернет